Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Justin Timberlake caută iubirea în noul videoclip "Not A Bad Thing"

Justin Timberlake îmbină din nou pasiunea pentru filme cu cea pentru muzică. În noul videoclip "Not A Bad Thing", artistul construiește o poveste plecând de la versurile piesei sale. Scenariul este prezentat în forma unui scurt documentar, subiectul acestuia fiind nevoia firească a oamenilor de a căuta mereu iubirea.

Justin Timberlake - ”Not A Bad Thing” (secvență videoclip)

"Nu e un lucru rău" să cauți iubirea, ne spune Justin Timberlake în noul său videoclip. Pornind de la ideea unui cuplu misterios, scenariul evoluează, conducând la căutarea unor răspunsuri privind iubirea și semnificația acestui sentiment.

Videoclipul "Not A Bad Thing" este realizat de Justin Timberlake, ideea poveștii relatate existând probabil de ceva timp. În urmă cu câteva luni, Justin a jucat rolul lui Cupidon pentru doi îndrăgostiți ce și-au unit destinele în cadrul unuia dintre concertele sale. Inspirația e posibil să fi venit, așadar, și în urma unor astfel de evenimente.

Piesa "Not a Bad Thing" a fost compusă de Timberlake în colaborare cu Timothy "Timbaland" Mosley, Jerome "J-Roc" Harmon și James Fauntleroy. Înregistrările s-au desfășurat în studioul Larabee Studios din North Hollywood, California, iar producția a fost realizată de Timbaland, Timberlake și Harmon.

Melodia este cel de-al treilea extras de pe albumul "The 20/20 Experience - 2 of 2", lansat de artist în septembrie anul trecut. Materialul a debutat pe locul întâi în topul Billboard 200, cu peste 350 de mii de exemplare vândute în Statele Unite, în prima săptămâna de la apariție. În plus acesta a venit la doar câteva luni de la prezentarea albumului "The 20/20 Experience - 1 of 2", care a înregistrat cel mai bun debut din cariera solo a artistului, cu 968.000 de copii vândute în SUA, în prima săptămână de la lansare. Revenirea lui Justin Timberlake după 7 ani de pauză a fost una dintre cele mai de succes reveniri muzicale din 2013. În plus, în concertele și videoclipurile sale a demonstrat că încă domină scena de dans.

Justin Timberlake - "Not A Bad Thing"

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kaiser Chiefs - "Education, Education, Education & War" - PREVIEW ALBUM

Kaiser Chiefs a dezvăluit un preview al noului album "Education, Education, Education & War". În clipul de 15 minute pot...

Închide