Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Johnny Cash - "She Used to Love Me a Lot" - VIDEOCLIP

"She Used To Love Me A Lot", prima piesă Johnny Cash dezvăluită de pe albumul "Out Among the Stars", reușește să transmită printr-un videoclip de 4 minute echivalentul emoțional al unui documentar de 2 ore. Pentru profunzimea mesajului transmis, melodia se află printre preferatele fiului său, John Carter Cash.

Publicat

pe

Johnny Cash - "She Used To Love Me A Lot" (secvență videoclip)
Johnny Cash - "She Used To Love Me A Lot" (secvență videoclip)

"Iubesc mult această piesă. Profunzimea ce se ascunde în această melodie îmi amintește de lucrurile cu adevărat serioase pe care tata le-a realizat spre sfârșitul carierei sale. Cred cu toată sinceritatea că este una dintre cele mai frumoase compoziții din noua sa colecție de piese", a declarat John Carter Cash într-un interviu Rolling Stone.

"She Used to Love Me a Lot" îmbină cu succes genurile care l-au consacrat pe Johnny Cash (country, folk) cu maniera de producţie modernă. Piesa este un cover după David Allan Coe, în care regăsim aceeaşi voce gravă, inconfundabilă, a lui Cash şi o semnătură a lui Marty Stuart la mandolină.

Johnny Cash rămâne unul dintre cei mai influenţi muzicieni din secolul trecut. De-a lungul carierei sale, ce se extinde pe aproape 5 decenii, Cash a vândut peste 90 de milioane de albume, fiind considerat o valoare inestimabilă a industriei muzicale. Artistul s-a stins din viață în 2003, la vârsta de 71 de ani.

Johnny Cash - "She Used to Love Me a Lot"

Albumul "Out Among the Stars", ce include piesa "She Used To Love Me A Lot", a fost înregistrat în studioul Columbia Studios din Nashville în anul 1981, dar şi în studioul 1111 Sound, trei ani mai târziu. Cele 12 piesele au fost alese şi remasterizate de către fiul artistului, John Carter Cash, care a dorit să aducă un nou omagiu memoriei tatălui său. Discul include duete ale lui Johnny Cash cu soția sa, June Carter, și cu vechiul său prieten, Waylon Jennings. "Out Among the Stars" va fi lansat pe 25 martie 2014.

Tracklist "Out Among the Stars" - Johnny Cash:

  1.  Out Among The Stars
  2. Baby Ride Easy – duet cu June Carter Cash
  3. She Used To Love Me A Lot
  4. After All
  5. I’m Movin’ On – duet cu Waylon Jennings
  6. If I Told You Who It Was
  7. Call Your Mother (piesă scrisă de Johnny Cash)
  8. I Drove Her Out Of My Mind
  9. Tennessee
  10. Rock and Roll Shoes
  11. Don’t You Think It’s Come Our Time – duet cu June Carter Cash
  12. I Came To Believe (piesă scrisă de Johnny Cash)
Johnny Cash - "Out Among The Stars" (album cover)

Johnny Cash - "Out Among The Stars" (album cover)

Trending