Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Jennifer Lopez - "I Luh Ya Papi" ft. French Montana - VIDEOCLIP EXPLICIT

Jennifer Lopez a dezvăluit noul videoclip "I Luh Ya Papi", lansat în colaborare cu French Montana. În clip, J.Lo încearcă să schimbe un șablon utilizat frecvent în industria muzicală și nu numai, respectiv cel al portretizării femeii ca obiect sexual.
Jennifer Lopez -

Jennifer Lopez - "I Luh Ya Papi" (secvență videoclip)

Mizând pe succesul obținut în 2011 cu piesa "Papi", Jennifer Lopez revine cu un single ce rezonează cu hituri mai vechi ale artistei. "I Luh Ya PaPi", încearcă o reinventare a unei rețete deja testate - ritm dansant, vară, soare și rapperi care dau tonul beat-ului. De această dată, însă, rolurile din videoclip sunt inversate: dansatorii sun bărbați, femeile fiind cele care dau tonul mișcărilor din posterioare. Pentru "I Luh Ya PaPi", Jennifer Lopez a colaborat cu rapper-ul French Montana, o altă versiune a piesei având pe negativ vocea lui Tyga.

J. Lo lucrează momentan la cel de-al 8-lea album din carieră alături de Future, Big Sean, Robin Thicke, Sia și RedOne, care este producătorul executiv. În paralel, artista încearcă să se promoveze prin diverse colaborări. Astfel  Jennifer Lopez va interpreta melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, împreună cu Pitbull și Claudia Leitte. Piesa se intitulează "We Are One (Ole Ola)" și va fi lansată înainte de începerea Campionatului, în luna iunie.

Am crescut într-o casă în care fotbalul era iubit, astfel că sunt foarte încântată să cânt la Ceremonia de Deschidere a Campionatului Mondial alături de Pitbull și Claudia Leitte. Este o celebrare incredibilă a unității la nivel global, al competiției și al sportului, a precizat Lopez.

Ultimul videoclip Jennifer Lopez, lansat pentru piesa "Same Girl", relua ideea transmisă și prin hitul "Jenny from the block". Clipul a fost filmat  în Bronx, New York City, locul în care s-a născut și a copilărit Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez - "I Luh Ya Papi" ft.  French Montana - Videoclip Explicit

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira a lansat "Empire" - LYRIC VIDEO

Înainte de lansarea videoclipului "Empire", filmat pe 8 martie, Shakira alimentează nerăbdarea fanilor printr-un lyric video. Produs de The Uprising...

Închide