Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Iyeoka va concerta în aprilie 2014 la București și la Constanța

Iyeoka revine în România pentru două concerte ce vor avea loc pe 12 și 13 aprilie, la București – în Hard Rock Cafe - și la Constanța – în clubul Doors.

Publicat

pe

Interviu Iyeoka & The Rock by Funk Tribe pentru InfoMusic.ro
Interviu Iyeoka & The Rock by Funk Tribe pentru InfoMusic.ro

În noiembrie anul trecut publicul din București și din Cluj avea o revelație, întâlnind o artistă în deplinătatea cuvântului, un star internațional în devenire. Cei care au fost la concertele susținute de Iyeoka și de trupa ei s-au îndrăgostit iremediabil de pofta și pasiunea cu care cântă, fiind fascinați de energia transmisă și de talentul indiscutabil al cântăreței americane de origine nigeriană.

Cu o personalitate puternică și un talent pe măsura, Iyeoka are o poveste de viață demna de un film hollywoodian. Născută și crescută în America de părinți nigerieni, Iyeoka a știut tot timpul care îi sunt originile și a fost permanent preocupată de condițiile de trai din țara africană pe care a vizitat-o adesea. Mereu marcată de problemele sociale și economice din Nigeria, Iyeoka și-a căutat forța interioara pentru a-i putea ajuta pe semenii săi, reușind să se implice în acte de caritate, dar mai ales să compună poezii cu mesaj puternic, devenite ulterior cântece ascultate de zeci de mii de oameni.

Iyeoka & The Rock by Funk Tribe - Simply Falling - LIVE 2013

Înainte de a se dedica muzicii, Iyeoka a fost farmacist practicant. Viața i s-a schimbat radical după un eveniment traumatic – avionul în care era a fost lovit de un fulger și intrase în picaj. După ce a scăpat nevătămată, conștientizand valoarea fiecărei clipe, artista și-a propus să facă numai lucruri pe care le consideră sau le simte ca fiind importante. De atunci și-a dedicat viata muzicii și poeziei. A fost momentul în care s-a născut cântăreața Iyeoka, o artistă puternică, cu mesaj, cu o forță interioară incredibilă, ce se trage atât din tradiția africană, cât și din civilizația modernă americană.

La concertele de la Hard Rock Cafe și de la Doors vom auzi cu siguranță melodiile care au făcut-o cunoscută pe plan internațional: ”Simply Falling”, ”Revolution” sau “Say Yes”.

Prețurile biletelor pentru cele două concerte Iyeoka:

  • București – Loc la masa 80 de lei, fără loc 60 de lei (in presale) respectiv 90 de lei si 70 de lei în ziua evenimentului și la intrare
  • Constanța – Loc la masa 60 de lei, fără loc 40 de lei (in presale) respectiv 60 de lei si 50 de lei în ziua evenimentului și la intrare

Trending