Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Inspirat de Beyonce, Akcent prezintă primul EP vizual din România - "Around the world"

Pornind de la conceptul artistic al lui Beyonce, care a lansat un album întreg cu videoclipuri și piese noi peste noapte, Adrian Sina și Roton au pregătit EP-ul "Around the world". Materialul a fost postat direct pe YouTube ca o surpriză pentru fanii care i-au cerut artistului muzică nouă. În articol puteți urmări 6 videoclipuri noi, realizate pentru piesele "Special Girl" (One Love), "Kamelia", "Andale", "Babylon", "Faina" și "Apagando".

Publicat

pe

Akcent - "Around The World" (colaj videoclipuri)
Akcent - "Around The World" (colaj videoclipuri)

Noul EP "Around the world" include șase piese noi, șase montaje video speciale pentru online cu șase colaborări interesante.

"Am vrut să aduc fanilor o experiență muzicală completă, un show vizual și senzual ce îmbină mișcările în slow motion, puternic colorate, cu muzica dance pentru care e cunoscut numele Akcent în toată lumea. Mulțumesc echipei mele și casei de discuri Roton care a avut încredere în cel mai îndrăzneț proiect pe care l-am făcut vreodată: sase clipuri noi pentru online, șase piese noi, fiecare cu o aromă diferită, fresh, cu un sound nou cară păstrează totuși semnătura mea. Am lucrat 6 luni pentru 'Around the world' și mă bucur că pot să aduc toate aceste noutăți deodata. ENJOY THE MUSIC!"

Noul EP a luat întreaga bază de fani prin surprindere. "Around the world" descrie drumul proiectului în muzica internațională cu influențe din toate părțile lumii în care Adrian a fost invitat să cânte până acum.

"Around the world" este un mini-album ilustrat menit să creeze o legătura puternică între artist și ascultător sau fan. Toate cele șase filmulețe au fost regizate de Bogdan Paun, omul care s-a ocupat și de videoclipul "Boracay", ce va fi inclus și el pe noul EP, disponibil în cateva zile pe iTunes.

Akcent - "Special Girl" (One Love)

Akcent feat Lidia Buble & DDY - "Kamelia"

Akcent feat Lidia Buble - "Andale"

Akcent - "Babylon"

Akcent feat Liv - "Faina"

Akcent feat Lara Lee - "Apagando"

Comentează

Trending