Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Inspirat de Beyonce, Akcent prezintă primul EP vizual din România - "Around the world"

Pornind de la conceptul artistic al lui Beyonce, care a lansat un album întreg cu videoclipuri și piese noi peste noapte, Adrian Sina și Roton au pregătit EP-ul "Around the world". Materialul a fost postat direct pe YouTube ca o surpriză pentru fanii care i-au cerut artistului muzică nouă. În articol puteți urmări 6 videoclipuri noi, realizate pentru piesele "Special Girl" (One Love), "Kamelia", "Andale", "Babylon", "Faina" și "Apagando".
Akcent -

Akcent - "Around The World" (colaj videoclipuri)

Noul EP "Around the world" include șase piese noi, șase montaje video speciale pentru online cu șase colaborări interesante.

"Am vrut să aduc fanilor o experiență muzicală completă, un show vizual și senzual ce îmbină mișcările în slow motion, puternic colorate, cu muzica dance pentru care e cunoscut numele Akcent în toată lumea. Mulțumesc echipei mele și casei de discuri Roton care a avut încredere în cel mai îndrăzneț proiect pe care l-am făcut vreodată: sase clipuri noi pentru online, șase piese noi, fiecare cu o aromă diferită, fresh, cu un sound nou cară păstrează totuși semnătura mea. Am lucrat 6 luni pentru 'Around the world' și mă bucur că pot să aduc toate aceste noutăți deodata. ENJOY THE MUSIC!"

Noul EP a luat întreaga bază de fani prin surprindere. "Around the world" descrie drumul proiectului în muzica internațională cu influențe din toate părțile lumii în care Adrian a fost invitat să cânte până acum.

"Around the world" este un mini-album ilustrat menit să creeze o legătura puternică între artist și ascultător sau fan. Toate cele șase filmulețe au fost regizate de Bogdan Paun, omul care s-a ocupat și de videoclipul "Boracay", ce va fi inclus și el pe noul EP, disponibil în cateva zile pe iTunes.

Akcent - "Special Girl" (One Love)

Akcent feat Lidia Buble & DDY - "Kamelia"

Akcent feat Lidia Buble - "Andale"

Akcent - "Babylon"

Akcent feat Liv - "Faina"

Akcent feat Lara Lee - "Apagando"

Citește mai multe despre Akcent
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake caută iubirea în noul videoclip "Not A Bad Thing"

Justin Timberlake îmbină din nou pasiunea pentru filme cu cea pentru muzică. În noul videoclip "Not A Bad Thing", artistul...

Închide