Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Horia Brenciu a plecat la Antena 1, primul lui show va fi difuzat de Paști

Horia Brenciu se alătură echipei Antena 1, postul care deja îi susține cele două concerte de la Romexpo de la sfârșitul lunii martie. Telespectatorii îl vor putea urmări într-un prim spectacol difuzat în seara de Paști.
Horia Brenciu (2014)

Horia Brenciu (2014)

Pe 11 martie, Horia Brenciu a "deturnat" Observatorul de la ora 19, oficializându-și intrarea în echipa Antena 1. Vedeta își urmează soția, producătorul emisiunii "Serviciul Român de Comedie", un show importat de trustul Intact de la ProTV. Brenciu colaborează deja cu Antena 1 în promovarea celor două concerte de la Romexpo, de pe 29 și 30 martie 2014. Primul spectacol a fost declarat sold-out.

Invitat în cadrul buletinulului de știri prezentat de Andreea Berecleanu, fostul jurat de la Vocea României și-a motivat transferul de la ProTV, post care a anunțat că nu va mai continua formatul local The Voice.

"La ora actuală, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepoţii mei, Răzvan şi Dani, cu emisiunea matinală, bucătarii juniori de la emisiunea culinară, vocile de la Next Star, competiţia mişcărilor, la România Dansează sau artiştii nebuni de la TCDU şi bineînţeles, cel mai recent transfer, Serviciul Roman de Comedie, sunt repere pe care le urmăresc şi ale căror prezenţă în peisajul media nu pot crea decât o competiţie extrem de sănătoasă. Primul pas l-a făcut soţia mea, producătorul SRC. Pot să spun că venind aici, mi-am reîntregit şi familia. Nu puteam s-o las singură... Nu-mi stă în caracter", a mărturisit Horia Brenciu.

Prima emisiune a lui Horia Brenciu la Antena 1

Horia Brenciu va reveni sub sigla Antena 1 cu un prim super-spectacol ce va fi difuzat în seara de Paști. Echipa de televiziune a Antenei colaborează la producțiile muzicale ale cântărețului de la Romexpo. Cel mai probabil producția va fi înregistrată în scopul difuzării.

Programul lui Horia Brenciu la Antena 1 nu a fost detaliat, urmând ca surpriza să fie dezvăluită în următoarele săptămâni. Artistul a punctat că va oferi un super-spectacol, asupra căruia vrea să fie pe deplin mulțumit înaintea unui anunț public. Circulă zvonul potrivit căruia vedeta ar putea intra în juriul emisiunii "Te cunosc de undeva".

"Mi-aş dori că alături de colegii mei, să creăm dependenta de spectacolul pe care îl vom oferi la Antena1. Nu intenţionez să vă ţin în suspans, pur şi simplu prefer ca mai întâi să fiu eu mulţumit de ceea ce am făcut şi abia apoi să vorbesc despre asta. Rămâneţi aproape de Antena 1!", a mai spus Brenciu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României NU va mai continua cu un nou sezon

Emisiunea Vocea României nu va mai reveni din toamnă pe micile ecrane. După 3 sezoane, concursul este înlocuit de Voice...

Închide