Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Horia Brenciu o înlocuiește pe Delia în juriul emisiunii Te cunosc de undeva!

Începând cu 29 martie, Horia Brenciu va face parte din juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva!”. Acesta o va înlocui pe Delia, artista urmând să își ia rămas bun de la juriu și concurenți printr-o ultimă transformare. Delia o va imita pe Loredana și va cânta alături de Doru Todoruț piesa "Lumea ta".
Horia Brenciu (2014)

Horia Brenciu (2014)

Așa cum a fost anunțat cu ceva timp în urmă, Horia Brenciu s-a alăturat echipei Antena 1, zvonurile privind intrarea sa în juriul emisiunii Te cunosc de undeva! confirmându-se. Potrivit site-ului oficial Antena 1, artistul va lua loc la masa juriului alături de Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits. Horia Brenciu o va înlocui pe Delia, care a renunțat la proiectul Te cunosc de undeva! din cauza programului foarte aglomerat.

Întoarcerea lui Horia Brenciu în echipa Antenei 1 a fost primită cu entuziasm, artistul susținând că această emisiune va fi pentru el o nouă provocare.

"Nu e ușor să fii printre vedete care deja au jumătate de sezon la activ. Mai mult decât atât, emisiunea este în sezonul al V-lea. Asta nu face deloc simplă prezența mea acolo. O nouă provocare înseamnă un nou test pentru mine! A fost prima mea întâlnire cu Orodici (Aradits, așa se scrie). La prima filmare, în platou, mi-a zis că îi e frică de mine. În general, tuturor le e teamă de expansivitatea mea. I-am liniștit și le-am zis că am venit aici că într-o vacanță, nu la o luptă pe viață și pe moartea€¦ (râde) Abia aștept primele întâlniri cu juriul și cu faimoșii concurenți."

Vorbind despre această schimbare în viața sa profesională, Horia Brenciu susține că la mijloc au fost "vreo 20 de motive", la care se adaugă dorința celor de la Antena 1 de a lucra cu el.

"Planetele, stelele și încă vreo 20 de motive au determinat această schimbare în viață mea profesională, la care se adaugă faptul că dorință celor de la Antenă 1 de a lucra cu mine a fost mai mare. Voiam un partener, nu numai pentru postură de jurat, dar și pentru cariera mea de cântăreț și producător de spectacole și aici am găsit această susținere. În ultima instanță, viață mea profesională aparține publicului român. Ei sunt beneficiarii a tot ceea ce am făcut, fac sau voi face pe micul ecran sau în sălile de spectacol. Asta am înțeles eu în 21 de ani de viață publică".

Pe 29 martie Horia Brenciu va debuta, așadar, ca jurat în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva!. Artistul le promite telespectatorilor că nu va veni cu mâna goală, anunțând o surpriză live.

Citește mai multe despre Delia MatacheHoria Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Te cunosc de undeva: Florin Ristei, un Marilyn Manson veritabil - VIDEO

Florin Ristei a câștigat cea de-a șasea ediție a emisiunii Te cunosc de undeva!. Pe 22 martie, un Marilyn Manson...

Închide