Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Horia Brenciu mulțumește fanilor și prietenilor printr-un clip nou - "My Way"

Horia Brenciu a lansat un videoclip cu înregistrări din concerte și backstage pentru a mulțumi fanilor și prietenilor care l-au susținut. Clipul "My Way" pare să marcheze, totodată, plecarea lui Horia Brenciu din trustul Media Pro, artistul amintind numele unor colegi care l-au sprijinit: Andi Moisescu, Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu.
Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu in spectacolul My Way

"Mulțumesc prietenilor mei Andi Moisescu, Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu. Mulțumesc HB Orchestra Big Band! Mulțumesc, HB Media Entertainment! Și vă mulțumesc în special vouă celor care ați făcut sold out acele seri din noiembrie 2012 și ați avut încredere în mine. Orice s-ar întâmpla, oriunde aș fi, eu lucrez pentru oameni, pentru muzica bună și pentru suflet. Și încă ceva... "YES, I DID MY WAY!" Vizionare plăcută!"

Înregistrările din clipul "My Way" au fost filmate în timpul concertelor susținute de Horia Brenciu și HB Orchestra Big Band pe 29 și 30 noiembrie 2012. Ambele spectacole au fost Sold Out, Sala Palatului devenind locul preferat de întâlnire al lui Horia cu fanii săi. Citește impresii de la concertul "My Way" din 2012 și vezi galeria de poze.

Recent, Horia Brenciu a părăsit trustul Media Pro pentru a se întoarce în echipa Antenei 1. Începând cu data de 29 martie, artistul va face parte din juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!". Vorbind despre această schimbare în viața sa profesională, Horia Brenciu susține că la mijloc au fost "vreo 20 de motive", la care se adaugă dorința celor de la Antena 1 de a lucra cu el.

"Planetele, stelele și încă vreo 20 de motive au determinat această schimbare în viață mea profesională, la care se adaugă faptul că dorință celor de la Antenă 1 de a lucra cu mine a fost mai mare. Voiam un partener, nu numai pentru postură de jurat, dar și pentru cariera mea de cântăreț și producător de spectacole și aici am găsit această susținere. În ultima instanță, viață mea profesională aparține publicului român. Ei sunt beneficiarii a tot ceea ce am făcut, fac sau voi face pe micul ecran sau în sălile de spectacol. Asta am înțeles eu în 21 de ani de viață publică".

Horia Brenciu - "My Way"

Următoarele concerte Horia Brenciu sunt programate pentru 29 și 30 martie. Acestea vor avea loc la Romexpo și vor fi deschise de Julie Mayaya & Zaza Band. Alături de Horia Brenciu va fi și trupa 3 Sud Est, ce a revenit recent cu un nou single intitulat "Emoții".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Margareta Pâslaru i-a făcut o surpriză lui Mireille Mathieu în timpul concertului - VIDEO

Cu prilejul primului concert susținut în România de Mireille Mathieu, Margareta Pâslaru i-a făcut o surpriză plăcută cântăreței din Avignon,...

Închide