Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Horațiu Mălăele completează lista invitaților la concertul "Taxi -15 ani"

Trupa Taxi a făcut ultimul anunț referitor la invitații din cadrul spectacolului aniversar de pe 17 martie. Actorul Horațiu Mălăele a acceptat invitația lui Dan Teodorescu de a participa la concert, alăturându-se astfel colegilor de breaslă Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante și Victor Rebengiuc.

Publicat

pe

Horațiu Mălăele
Horațiu Mălăele │ FOTO: andreipartos.ro

"Ce poți face când te invită un alt orbete în spectacolul lui? Până și titlul este stupid: Taxi - 15 ani. Parcă-i decizie de condamnare... Jenant...
Mă duc, totuși...
La mulți ani, Taximetriștilor!
Ne vedem pe 17 martie la Sala Palatului!" – Horațiu Mălăele

Așadar, lista invitaților care vor fi alături de Taxi la aniversarea de 15 ani este completă: Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante, Victor Rebengiuc, Horațiu Mălăele, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi”.

În cadrul spectacolului de pe 17 martie, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor.

"Mă bucură și mă mir că am ajuns aici după 15 ani. Nu mă așteptam la asta în '99, când s-a înființat trupa. Nu vreau să mânii pe Dumnezeu, e bine! E bine că am ajuns până aici. Acum, cât o să mai țină, nu știu, vedem...", a declarat Dan Teodorescu în cadrul unui interviu acordat InfoMusic.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în Rețeaua Eventim. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe. Pentru persoanele cu dizabilitati se pun la dispozitie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email [email protected].

Taxi - 15 ani

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 17 martie 2014

Taxi

Loc
Sala Palatului

Trending