Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Horațiu Mălăele completează lista invitaților la concertul "Taxi -15 ani"

Trupa Taxi a făcut ultimul anunț referitor la invitații din cadrul spectacolului aniversar de pe 17 martie. Actorul Horațiu Mălăele a acceptat invitația lui Dan Teodorescu de a participa la concert, alăturându-se astfel colegilor de breaslă Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante și Victor Rebengiuc.
Horațiu Mălăele

Horațiu Mălăele

"Ce poți face când te invită un alt orbete în spectacolul lui? Până și titlul este stupid: Taxi - 15 ani. Parcă-i decizie de condamnare... Jenant...
Mă duc, totuși...
La mulți ani, Taximetriștilor!
Ne vedem pe 17 martie la Sala Palatului!" – Horațiu Mălăele

Așadar, lista invitaților care vor fi alături de Taxi la aniversarea de 15 ani este completă: Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante, Victor Rebengiuc, Horațiu Mălăele, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi”.

În cadrul spectacolului de pe 17 martie, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic, adică cu autoironie și umor.

"Mă bucură și mă mir că am ajuns aici după 15 ani. Nu mă așteptam la asta în '99, când s-a înființat trupa. Nu vreau să mânii pe Dumnezeu, e bine! E bine că am ajuns până aici. Acum, cât o să mai țină, nu știu, vedem...", a declarat Dan Teodorescu în cadrul unui interviu acordat InfoMusic.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în Rețeaua Eventim. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe. Pentru persoanele cu dizabilitati se pun la dispozitie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email [email protected]

Taxi - 15 ani

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre TAXI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul album Kylie Minogue, "Kiss Me Once" - AUDIO

Kylie Minogue a revenit anul acesta cu cel de-al 12-lea album din carieră, "Kiss Me Once". Discul a fost apreciat...

Închide