Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Franz Ferdinand a lansat "Fresh Strawberries" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "Fresh Strawberries". Piesa este extrasă de pe ultimul album al trupei, "Right Thoughts, Right Words, Right Action", lansat în august 2013.

Franz Ferdinand

"Fresh Strawberries", noul videoclip Franz Ferdinand, a fost regizat de Margarita Louca, și este filmat alb negru într-o casă goală din Londra în care solistul Alex Kapranos se plimbă cu privirea în gol, ignorând ce se îmtâmplă în jurul lui.

Albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action", de pe care a fost extras single-ul "Fresh Strawberries", conține zece piese și a fost înregistrat în ultimul an într-o serie de studiouri diferite din Marea Britanie, Scoția, Suedia și Norvegia. Discula fost lansat pe 27 august 2013 prin intermediul casei de discuri casei de discuri Domino Records și este disponibil în mai multe formate inclusiv dublu CD, vinil, ediție limitată, ediție deluxe sau format digital.

Botezată după arhiducele austriac Franz Ferdinand, trupa şi-a început drumul către glorie la Glasgow, în 2002 iar primul succes a venit odată cu single-ul "Take Me Out", extras de pe albumul de debut lansat în 2004. Cu un stil ce amestecă genurile indie rock cu post-punk, dance-punk şi indie rock, grupul este renumit pentru show-urile live electrizante iar până în prezent a avut numeroase apariţii la festivaluri celebre precum Glastonbury, Roskilde, Exit, Sziget, Werchter, Benicassim, PinkPop sau Coachella.

În prezent, trupa activează în componenţa Alex Kapranos (voce, chitară), Bob Hardy (bass), Nick McCarthy (chitară, clape, voce) şi Paul Thomson (tobe, percuţie, voce).

Franz Ferdinand - "Fresh Strawberries"

Citește mai multe despre Franz Ferdinand
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Death Dealer cântă în deschiderea blockbuster-ului Metal All Stars

Trupa Death Dealer va cânta în deschiderea blockbuster-ului Metal All Stars, care va avea loc pe 24 martie la Romexpo....

Închide