Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Evgeni Plushenko revine la Kings On Ice, gala se amână în toamnă

Gala Olimpică Kings On Ice, ce urma să aibă loc pe 5 aprilie la Sala Polivalentă, se reprogramează pentru toamna acestui an, pe data de 7 octombrie. Ediția din toamnă se va bucura de participarea celor mai îndrăgiți și premiați reprezentanți ai patinajului artistic, Evgeni Plushenko confirmând, de asemenea, prezența.

Publicat

pe

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu
Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu │ FOTO: Alex Barbulescu

În urma modificărilor apărute în cadrul turneului spectacolului Kings On Ice, data evenimentului se schimbă, show-ul urmând să aibă loc pe 7 octombrie, nu pe 5 aprilie, cum fusese anunțat inițial. Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a susține evenimentul la data stabilită cu noile confirmări anunțate, însă din motive de ordin logistic, ca urmare a recentelor reprogramări ale reprezentațiilor incluse în traseul turneului din această primăvară, desfășurarea show-ului Kings On Ice Olympic Gala nu mai poate fi susținută la data programată inițial.

Reprogramarea pentru toamnă a spectacolului de la București îi va permite și campionului olimpic Evgeni Plushenko să se alăture distribuției. În cadrul evenimentului acesta va prezenta, în premieră pentru publicul din România, o compilație a celor mai bune momente de patinaj din carieră.

"Deși am depus toate eforturile pentru a prezenta Gala Olimpica Kings On Ice luna viitoare la București, din cauza schimbărilor apărute în cadrul turneului, ce nu au ținut de noi, spectacolul se reprogramează pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine însă cu o veste buna: publicul din România va avea șansa de a-l revedea pe „Regele Gheții” la București, Evgeni Plushenko confirmând deja prezența în cadrul reprezentației din toamnă", a declarat Raluca Popescu, General Manager Amphitrion.

Kings On Ice 2012

Kings On Ice 2012

"Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele trimise și pentru susținerea impresionantă pe care mi-ați arătat-o în această perioadă, toate gândurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteți publicul meu preferat și sunt extrem de fericit că voi putea patina pentru voi, în România! Ne revedem în toamnă la Bucuresti!", a declarat campionul olimpic Evgeni Plushenko.

Schimbarea datei evenimentului nu afecteaza valabilitatea biletelor achizitionate deja, acestea putând fi utilizate pentru reprezentația din 7 octombrie. Cei care nu mai pot ajunge la spectacolul programat pentru toamna acestui an, au posibilitatea de a-și recupera contravaloarea biletului de la punctele de vânzare de la care acesta a fost cumpărat, în perioada 20 martie – 30 aprilie 2014.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala din data de 7 octombrie sunt disponibile la prețuri cuprinse între 120 si 400 lei.

Trending