Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ellie Goulding a lansat videoclipul "Beating Heart" (soundtrack "Divergent")

Ellie Goulding a prezentat în premieră la MTV noul său videoclip, realizat pentru piesa "Beating Heart". Melodia este inclusă pe coloana sonoră a filmului "Divergent", regizat de Neil Burger.

Ellie Goulding (foto: Charlie Gray)

Realizat după una dintre cele mai bine vândute cărți ale autoarei americane Veronica Roth, filmul "Divergent" spune povestea unei adolescente pe nume Tris Prior, ce trăiește într-o societate divizată. Acțiunea este plasată într-un viitor imaginar, într-un Chicago aflat în ruine, rolurile principale fiind interpretate de Shailene Woodley, Theo James și Kate Winslet.

Regizorul filmului, Neil Burger, a menționat în diverse interviuri că Ellie Goulding este vocea filmului, fiind extrem de încântat de colaborarea cu tânăra artistă.

"Pentru mine, filmul este despre o tânără femeie care se descoperă pe sine, se transformă și devine foarte puternică din punct de vedere social. Este un portret intim și personal, iar muzica lui Ellie are această calitate de intimitate. Te introduce în inima personajelor, în sufletele și mințile lor. Când cântă, vocea sa rezonează în interiorul tău. Muzica ei este perfectă pentru personajul principal, Tris. În ultima scenă din film, Tris tocmai a trecut prin mai multe tragedii, chiar dacă și-a înfrânt dușmanii. Ellie a compus "Beating Heart" și am știu că este perfectă pentru final. Versurile ei fuzionează cu vocea lui Tris, iar muzica oferă peliculei un sentiment de tragedie. Tristețea este încă prezentă, dar este transcendentă. Este o piesa fantastică", a declarat regizorul Neil Burger.

Deși "Beating Heart" s-a potrivit perfect cu emoțiile transmise în film, piesa nu a fost compusă special pentru "Divergent". Informația a fost dezvăluită chiar de Ellie Goulding.

"Aveam piesa, am înregistrat-o și am interpretat-o live, după care i-am dat-o lui Greg Kurstin pentru a se ocupa de partea de producție. Nu am știut că intenționau să o folosească pentru film, dar când am aflat, mi-am dat seama că se potrivea perfect cu tematica."

"Divergent" este unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an. Pelicula va avea premiera în cinematografele din Românie pe 21 martie 2014.

Ellie Goulding - "Beating Heart" (Videoclip)

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Voltaj aduce în premieră în România motoarele inteligente

Voltaj pregătește pentru fanii trupei un show exploziv. În cadrul concertului "Meci de Box" de la Sala Polivalentă, formația va...

Închide