Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Editors a lansat un nou videoclip, "Sugar"

"There's sugar on your soul / You're like no one I know", ne spun britanicii de la Editors în noul videoclip "Sugar", realizat pentru una dintre cele mai întunecate piese de dragoste ale trupei. Filmat într-un abator din Antwerp, Belgia, clipul are un ton ușor sinistru, potrivit liniei melodice.
Editors -

Editors - "Sugar" (secvență videoclip)

Noul videoclip Editors este unul de efect. Regizorul Joe Vanhoutteghem și echipa sa de producție au reușit să dea viață versurilor melodiei, făcând din piesa "Sugar" soundtrack-ul unui film ce te ține pe alocuri cu respirația tăiată. Videoclipul captează și pune în imagini ideea de claustrofobie, transmisă indirect și prin sound-ul piesei.

"Sugar" este extrasă de pe albumul "The Weight of Your Love", primul disc Editors înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening". Albumul s-a bucurat de succes global, fiind cel mai bine cotat disc al trupei de până acum.

Tracklist "The Weight of Your Love" - Editors

 1. The Weight
 2. Sugar
 3. A Ton of Love
 4. What Is This Thing Called Love
 5. Honesty
 6. Nothing
 7. Formaldehyde
 8. Hyena
 9. Two Hearted Spider
 10. The Phone Book
 11. Bird of Prey

Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune, încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

Editors - "Sugar" (Videoclip)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Guetta a lansat "Shot Me Down" feat. Skylar Grey - LYRIC VIDEO

David Guetta a lansat un lyric video pentru single-ul "Shot Me Down". Piesa este interpretată alături de Skylar Grey și...

Închide