Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ed Sheeran a dezvăluit o piesă nouă - "Take It Back Now"

Cu 120 de piese compuse pentru noul album, Ed Sheeran menține încă suspansul cu privire la data lansării discului. Fanii se pot bucura, însă, de o piesă nouă - "Take It Back Now" - ce va fi inclusă cel mai probabil pe noul său material discografic.

Ed Sheeran

Deși s-a anunțat inițial că noul album Ed Sheeran va fi lansat în februarie anul acesta, cel de-al doilea disc din cariera tânărului artist continuă să întârzie. La începutul lunii martie, acesta mărturisea în cadrul unui interviu acordat Capital FM că a compus în jur de 120 de piese în ultimul an, America oferindu-i prilejul de a-și lărgi orizonturile și de a cunoaște oameni talentați din industria muzicală.

"America este una dintre acele țări în care înveți zi de zi lucruri noi și cunoști foarte mulți oameni - am piese inspirate de Nashville și lucruri de genul ăsta, simt că muzica mea a încorporat mai multe influențe. Am avut, de asemenea, ocazia de a lucra cu oameni foarte cool pe partea de producție."

Pentru noul album, Ed Sheeran a colaborat cu nume mari din industria muzicală precum Pharrell Williams și Rick Rubin. Deși melodiile de pe noul material discografic sunt gata, fanii vor trebui să aștepte până la data lansării, ce nu a fost încă stabilită.

"Știu că în cazul unor trupe mari, precum Coldplay, se obișnuiește să se introducă în setlistul concertelor piese noi, însă fanii mei își petrec multă vreme pe YouTube și Twitter și dacă aș dezvălui un single nou, acesta ar circula foarte rapid pe internet și ar ajunge la urechile tuturor."

Suspansul până la lansarea albumului este menținut totuși printr-o piesă nouă, dezvăluită de Ed Sheeran în cadrul unui concert susținut în scop umanitar. Evenimentul s-a desfășurat la Royal Albert Hall sub emblema Teenage Cancer Trust, noul single promovat de artist fiind "Take It Back Now".

Ed Sheeran - "Take It Back Now" (Piesă nouă)

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariza, album "Best Of" la început de primăvară

Mariza, diva internatională a muzicii fado, va lansa la începutul lunii aprilie un material "Best Of". Albumul va reuni o...

Închide