Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Diary of Dreams și Crematory concertează la ARTmania Festival 2014

Diary of Dreams și Crematory vor concerta la ARTmania Festival 2014. Evenimentul se va desfășura în perioada 4 - 10 august la Sibiu.

Diary of Dreams

După confirmările Therion și Eluveitie, se anunță Diary of Dreams, un legendar proiect Darkwave dintr-o zonă muzicală îndrăgită în comunitatea ARTmania. Cu 13 albume de mare valoare produse în peste 20 de ani și prima poziție ocupată în topurile genului, Diary of Dreams participă în premieră la ARTmania Festival în anul în care lansează și un nou album: “Elegies in Darkness”. Diary of Dreams va urca pe scena Vampires’ Den vineri noapte, 8 august 2014.

Crematory

Crematory

Tot din categoria greilor zonelor întunecate și de multă vreme așteptați la Sibiu, în acest an vom asculta Crematory, sâmbătă, 9 august, în premieră la ARTmania Festival. Crematory este cea mai populară formaţie de gothic metal a Germaniei, cu o carieră muzicală de peste 23 de ani. Niciun album Crematory nu se aseamănă cu precendentul, iar noul material lansat în 2014, "Antiserum", experimentează în zona de EBM/techno și completează sound-ul clasic al trupei. Pentru prima apariție la ARTmania Festival ne așteptăm să ascultăm un mix de piese vechi și noi.

Vampires’ Den:  proiecţii video și spații de lectură, board games, tatuaje

Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a ediţii ARTmania Festival, oferă abonaților proiecţii video și spații de lectură, board games, tarot, make-up în spiritul evenimentului și tatuaje. În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungește cu un after-party monstruos. Într-un spirit contemporan, Vampires’ Den deține o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilităţile sanitare necesare. Spațiul este situat în Complexul Balanţa Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanţă de Piaţa Mare şi foarte aproape de gară, fiind dotat cu un sistem de ventilație performant, zona fiind destinată în trecut producției faimoaselor Cântare Balanța.

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile abonamente în rețelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro. Prețuri în limita a 1.000 de abonamente pentru fiecare perioadă de distribuție: martie-aprilie: 125 lei; mai-iunie: 150 lei; iulie-august: 180 lei. În cazul epuizării unei categorii, distribuitorii vor activa automat următoarea categorie de preț. Biletele speciale pentru evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie vor fi disponibile în curând. În Piața Mare accesul va fi gratuit.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CrematoryDiary of Dreams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Johnny Cash - "She Used to Love Me a Lot" - VIDEOCLIP

"She Used To Love Me A Lot", prima piesă Johnny Cash dezvăluită de pe albumul "Out Among the Stars", reușește...

Închide