Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

David Guetta a lansat "Shot Me Down" feat. Skylar Grey - LYRIC VIDEO

David Guetta a lansat un lyric video pentru single-ul "Shot Me Down". Piesa este interpretată alături de Skylar Grey și este un cover al hitului “Bang Bang (My Baby Shot Me Down)”, lansat de Cher în 1966.

David Guetta feat. Skyler Grey - ”Shot Me Down” (Secvență Lyric Video)

Cu un program încărcat, ce a inclus colaborări cu Britney Spears și Lady Gaga David Guetta pregătește lansarea celui de-al 7-lea album de studio. DJ-ul francez nu a dezvăluit încă foarte multe informații despre noul disc, însă pentru a menține activă curiozitatea și nerbădarea fanilor, artistul a dezvăluit un lyric video pentru noul single "Shot Me Down".

Melodia este un cover după un clasic al anilor '60 și este lansată în colaborare cu Skylar Grey. Piesa originală "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)" este compusă de Sonny Bono, fostul soț al lui Cher. Single-ul se găsește pe albumul  "The Sonny Side of Chér" (1966), un disc bine vândut și apreciat de critici. Primul cover al piesei a fost realizat de  Nancy Sinatra în 1966, noua versiune devenind extrem de populară.

În toamna anului trecut, David Guetta și artistul american Mikky Ekko, ce a colaborarat cu Rihanna pentru piesa "Stay", s-au implicat într-o campanie umanitară lansată de United Nations Foundation. Imnul proiectului "The World Needs More" este piesa "One Voice", compusă cu scopul de a atrage atenția publicului asupra unor probleme existente și de a strânge fonduri pentru cei care nu au o situație financiară foarte bună.

"Muzica are un impact foarte mare asupra oamenilor și are forța necesară de a-i aduce laolaltă, de a-i uni. Împreună ne putem folosi vocile pentru a aduce o schimbare în bine oamenilor nevoiași din întreaga lume. Sunt extrem de onorat să fac parte din această campanie. Dacă putem îmbunătăți situația actuală doar spunând care sunt lucrurile de care lumea are nevoie și putem strânge bani pentru a-i ajuta pe cei de la UN doar realizând un video, atunci wow. Chestia asta mi se pare incredibilă", a declarat David Guetta. 

Un fragment al videoclipului "One Voice" poate fi vizionat într-un articol anterior.

David Guetta - "Shot Me Down" feat. Skylar Grey (Lyric Video)

Citește mai multe despre David GuettaSkylar Grey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tranda a colaborat cu Sore pentru noul single "Persoana Mea" - AUDIO

La doar câteva zile de la lansarea noului material "CONSTANGELES – Volumul 1", Tranda revine cu noul single "Persoana Mea"....

Închide