Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Daft Punk și Jay-Z - "Computerized" - AUDIO

Piesa "Computerized", înregistrată de Daft Punk împreună cu Jay-Z, a apărut recent online. Colaborarea nu a fost promovată până acum în media, astfel încât nu se cunosc încă detalii legate de o posibilă lansare oficială a acestui single.

Daft Punk / Jay Z

"Computerized" este o piesă despre care nu s-a știut până acum. Apărută recent pe YouTube, melodia a ajuns rapid la urechile presei, fără a se ști însă exact de când datează această colaborare. Conform uneia dintre ipotezele care circulă momentan în online, Daft Punk și Jay-Z  ar fi înregistrat piesa în 2010, în perioada în care duo-ul francez lucra la soundtrack-ul filmului "TRON: Legacy". Aparent, piesa nu a fost lansată niciodată deoarece membrii Daft Punk nu au fost mulțumiți atunci de rezultat.

O altă ipoteză indică faptul că piesa "Computerized" a fost de fapt compusă pentru albumul "Random Access Memories", nefiind inclusă în cele din urmă în tracklist.

Ipotezele formulate sunt momentan simple speculații. Nici Daft Punk și nici Jay-Z nu au oferit încă detalii privind această colaborare. "Computerized" a apărut pe internet fără a exista o dată de lansare oficială, așa încât fanii vor afla, probabil, în perioada următoare dacă duo-ul francez dorește sau nu să promoveze piesa.

Daft Punk feat. Jay-Z - "Computerized"

Daft Punk a fost anul acesta marele câștigător la Gala Premiilor Grammy 2014. Duo-ul francez a câștigat trofee la cele mai râvnite categorii, respectiv Album Of The Year și Record Of The Year, acestor premii adăugându-li-se alte 3 trofee. Pentru ca seara să fie completă, Daft Punk a oferit publicului un show de zile mari. Acompaniați pe scenă de Stevie Wonder, Pharrell WilliamsNile Rodgers, Chris CaswellNathan EastOmar Hakim și Paul Jackson Jr, cei doi "roboți" au interpretat live în premieră hitul "Get Lucky".

Citește mai multe despre Daft PunkJay-Z
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paolo Nutini a lansat "Scream" (Funk My Life Up) - VIDEOCLIP

Fanii Paolo Nutini se pot bucura de primul videoclip al scoțianului lansat după o pauză discografică de 5 ani. Filmat...

Închide