Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Concert Julio Iglesias la București pe 22 iulie

Julio Iglesias revine la București pentru un nou concert ce va avea loc pe 22 iulie 2014 la Sala Palatului. Artistul va mai susține 2 concerte în România, pe 19 iulie în stațiunea Mamaia iar pe 20 iulie la Galați.

Julio Iglesias în concert la Sala Palatului pe 24 octombrie 2013

Julio Iglesias revine în România pentru un nou concert ce va avea loc pe 22 iulie 2014 la Sala Palatului din București. Organizat de International Best Project, concertul beneficiază și în acest an de prezența orchestrei iar celebrul artist promite un show special, total diferit de reprezentația anterioară ce a avut loc pe 24 octombrie 2013 în aceași locație.

Julio Iglesias va interpreta multe melodii celebre care nu au mai fost cântate, până acum, în concertele susținute în România. Înaintea concertului de la București, Iglesias va concerta pe 19 iulie în stațiunea Mamaia iar pe 20 iulie la Galați.

Bilete concert Julio Iglesias la Sala Palatului:

  • Categoria 1 – 370 lei
  • Categoria 2 – 270 lei
  • Categoria 3 – 230 lei
  • Categoria 4 – 180 lei
  • Categoria VIP - 450 lei

Biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, precum si in magazinele EuroGSM din Unirea Shopping Center – parter (aripa centrala), zona Dorobanti – B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, zona Lujerului in incinta Hypermarketului Cora Lujerului, zona 1Mai in B-dul Ion Mihalache, nr. 92, la Sala Palatului si online pe Vreaubilet.ro.

Julio Iglesias şi-a început cariera muzicală în 1963, după ce un accident grav de maşină l-a imobilizat la pat şi i-a pus punct studiilor de avocat şi carierei de fotbalist. Cu ajutorul muzicii şi al familiei, Julio a reuşit să se recupereze fizic şi în 1968 a câştigat concursul “Benidorm Internaţional Song Festival” graţie piesei “La vida sigue igual”. Succesul internaţional a venit însă în 1970 odată cu reprezentarea Spaniei la Eurovision.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mircea Baniciu despre Pasărea Rock și reevaluarea valorilor Phoenix

Mircea Baniciu a povestit într-un interviu acordat postului de radio Rock FM despre planurile de viitor ale noii trupe Pasărea...

Închide