Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Hugh Laurie (Dr. House) în premieră la București în iulie

Hugh Laurie, devenit celebru pentru pentru rolul principal din serialul "Dr. House", va concerta in premiera la Bucuresti pe 12 iulie, in Pavilionul Central Romexpo.

Publicat

pe

Hugh Laurie

Vesti bune pentru fanii muzicii blues si jazz. Hugh Laurie, cunoscut publicului larg pentru rolul principal din serialul “Dr. House”, va concerta in premiera in Romania pe 12 iulie, in Pavilionul Central Romexpo. Evenimentul face parte din turneul de promovare al discului "Didn't It Rain", lansat in mai 2013.

Ca și în cazul materialului precedent, "Let Them Talk", artistul a colaborat cu producătorul Joe Henry. Piesele au fost înregistrate în ianuarie la studioul Ocean Way din Los Angeles și dezvăluie o nouă latură a lui "Dr. House". 

"Am reușit să pătrund mai adânc în spiritul muzicii americane, să-i explorez originile, ramificațiile și nuanțele ce m-au captivat încă de când eram copil. Pe măsură ce înaintez în această călătorie devin tot mai fermecat de piesele pe care le descopăr și de oamenii cu care am ocazia să lucrez", a mărturisit Hugh Laurie.

Noul album include colaborări cu Gaby Moreno și Jean McClain, cunoscut pentru asocierea cu artiști precum Jimmy Cliff și Sheryl Crow.

In varsta de 54 de ani, pe numele sau intreg James Hugh Calum Laurie, a intrat initial in atentia publicului prin prestatia din cadrul grupului artistic "Fry and Laurie", iar ulterior ca actor in serialul britanic de televiziune, "Blackadder". Este laureat a doua Globuri de Aur si doua premii Screen Actors Guild si nominalizat la sase trofee Emmy. Este, de asemenea, cel mai bine platit actor de televiziune, inclus in Cartea Recordurilor pentru onorariul urias primit pentru un episod din "Dr. House". Acesta a primit 700 000 de dolari pe episod.

Este un mare fan al motociclismului iar din 1996 sufera de depresie si se afla sub tratamentent. In prezent Hugh Laurie este vocalistul si claparul trupei de rock Band from Tv.

Hugh Laurie - Evenin' (Live de la Ocean Way Studios)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 12 iulie 2014

Hugh Laurie

Loc
Sala Palatului

Trending