Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

Concert Dream Theater la Romexpo în iulie 2014

Dream Theater, una dintre cele mai bune trupe de progressive rock, revine după 12 ani în România. Concertul va avea loc pe 28 iulie, la Romexpo, show-ul făcând parte dintr-un amplu turneu, intitulat “An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014”. Conceptul show-ului este de a introduce fanii în lumea Dream Theater, purtându-i într-o incursiune muzicala ce va cuprinde toate hit-urile trupei.

Dream Theater (foto: Facebook)

Artiștii promit o experiență incredibilă, cea mai intensă de până acum, punând la punct o producție grandioasă pe care o vor prezenta fanilor din România. Va fi un show profund, cu stimuli atât auditivi, cât și vizuali, iar publicul va simți că a intrat în dimensiunea Dream Theater din prima clipă. Sunetul muzicii Dream Theater va fi potențat de efecte tehnice, show de lumini și imagini video, care vor crea o atmosferă incredibilă.

De peste un sfert de secol, Dream Theater susține turnee lungi în toată lumea, uimind de fiecare dată fanii cu show-uri din ce în ce mai mari și mai complexe. Trupa este renumită pentru componența sa, din care fac parte instrumentiști iluștri, premiați de revistele de specialitate. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, cu Mike Mangini integrat de la început in procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici, care l-au numit: "Excepțional, un album care te trimite într-o altă dimensiune muzicală, un tărâm cosmic rezervat celor mai buni". În prima săptămână de la lansare, albumul a ajuns pe locul 7 în topul Bilboard 200, devenind a doua cea mai bună poziționare din istoria trupei. La sfârșitul anului, single-ul "The Enemy Inside" este nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, devenind cea ce-a doua nominalizare la Grammy din istoria trupei. Piesa a intrat în topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul 1.

Bilete la concertul Dream Theater de la Romexpo, 28 iulie 2014

Accesul publicului la concertul  Dream Theater de la Romexpo se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va începe la ora 20.00. Din respect pentru public și pentru ca fanii să experimenteze cu adevărat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos în vanzare un număr limitat de bilete, la trei categorii de preț:

  • VIP (300 de bilete cu loc) - 460 de lei
  • Golden Circle (2000 de bilete) - 220 de lei
  • Normal Circle (8000 de bilete) - 140 de lei

Biletele se vor pune în vânzare marți, 11 martie, în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.

Evenimentul "An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour" în Romania este organizat de Phoenix Entertainment.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dream Theater
RECOMANDARE:Cumpără un disc Dream Theater

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album U2 nu va mai fi lansat anul acesta

U2 nu va mai lansa noul album anul acesta, deși Bono indicase în mai multe interviuri că discul va apărea...

Închide