Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un nou concert Avishai Cohen Trio la București în noiembrie 2014

După concertul Sold Out din 2013, Avishai Cohen Trio revine la Bucureşti în cadrul turneului de promovare al noului disc, "Almah". Pe scenă, alături de Avishai Cohen vor fi Ofri Nehemya - tobe şi Nitai Hershkovits – pian. Evenimentul va avea loc pe 6 noiembrie 2014 la Sala Radio.

Publicat

pe

Avishai Cohen Trio in concert la Sala Radio pe 25 aprilie 2013

De ce este Avishai Cohen considerat unul dintre cei mai influenți basiști ai secolului? Unii cred că datorită colaborărilor cu nume celebre precum Bobby McFerrin, Herbie Hancock sau Alicia Keys. Alții vor spune că e vorba doar de o singură colaborare și un singur nume celebru. Chick Corea. Împreună cu el, basistul israelian a fondat sextetul Origin, unde au cântat împreună aproape 6 ani.

Mai sunt și cei care știu că fiecare concert al lui Avishai e sold out (inclusiv în România). Dar poate cei mai în măsură să răspundă la întrebare sunt cei care au mers să-l vadă live.
La fiecare concert, Avishai Cohen cântă cu gesturi puternice de sculptor la o bucată masivă de instrument muzical. Smulge, îndreaptă, pune câte puțin la loc. De fiecare dată sculptura arată ca un contrabas, dar niciodată nu sună la fel.

Avishai Cohen Trio - "Remembering"

Basul brut conduce ostilitățile și devine fluid fără să-ți dai seama, totuși păstrând contrastul cu armonia pianului. Avishai definește o formă, iar restul trio-ului său redefinește jazz-ul.

În cadrul concertului de la Sala Radio, de pe 6 noiembrie 2014, alături de Avishai Cohen vor fi Ofri Nehemya-tobe şi Nitai Hershkovits-pian. Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Prețuri bilete la concertul Avishai Cohen Trio

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim la următoarele prețuri:

  • 85 lei
  • 125 lei
  • 145 lei

PUBLICITATE
Comentează

Trending