Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Carlos Santana a lansat un clip animat, "La Flaca" - Lyric Video

"Corazon", noul album Carlos Santana va fi lansat în luna mai. Discul îi are ca invitati pe Juanes, Gloria Estefan, Pitbull, Lila Downs, Miguel (fiul chitaristului) sau Ziggy Marley.

Carlos Santana

Carlos Santana, în vârstă de 66 de ani, va lansa pe 6 mai 2014 noul album, intitulat "Corazon". Este primul disc din cariera artistului cântat integral în limba spaniolă iar fanii muzicii latino au motive de bucurie deoarece Santana îi are ca invitați pe Gloria Estefan, Pitbull, Juanes, Miguel (fiul chitaristului), Ziggy Marley, Lila Downs, Los Fabulosos Cadillacs, Diego Torres și Romeo Santos. Primul single care beneficiaza de un Lyric Video este piesa "La Flaca" și îl are ca invitat pe Juanes.

"Corazon" este produs de Lester Mendez, care a mai lucrat de-a lungul carierei cu Shakira, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Jessica Simpson, Josh Groban, Dido sau Ricky Martin. Discul este un melanj de influențe rock, hip-hop, salsa, reggae și bachata iar primele piese au fost ascultate live cu ocazia concertului din 14 decembrie pe care Carlos Santana l-a susținut la Vincente Fernandez Arena în Guadalajara, Mexic. Mulți dintre artiștii prezenți pe album cu concerta alături de Santana iar evenimentul a fost filmat pentru a fi lansat în acest an pe DVD.

Născut pe 20 iulie 1947 în Autlan de Navarro, Mexic, Carlos Santana este considerat unul din cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor. Cu o carieră de peste 40 de ani, Carlos Santana a vândut peste 90 de milioane de albume și a câștigat 10 premii Grammy din care din care opt i-au fost decernate pentru albumul "Supernatural" din 1999. În luna august 1998 Carlos Santana a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame pentru ca un an mai târziu acesta să primească premiul pentru întreaga carieră și contribuţia adusă promovrăii muzicii latine la nivel internaţional.

Carlos Santana - "La Flaca" ft. Juanes (Lyric Video)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina lansează albumul "Flori de Spin" în aprilie, la Sala Radio

Noul album Alexandrina, "Flori de Spin", va fi lansat pe 5 aprilie, la Sala Radio. Anunțul a fost făcut în...

Închide