Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

"Calling All Hearts" - DJ Cassidy feat. Robin Thicke și Jessie J - VIDEOCLIP

DJ Cassidy a dezvăluit videoclipul noului single "Calling All Hearts", lansat în colaborare cu Jessie J și Robin Thicke. Piesa are un aer disco, Jessie și Robin schimbând replici pe un fundal muzical cu un twist de funk. Single-ul va fi inclus pe următorul album DJ Cassidy.

Jessie J și Robin Thicke în noul videoclip "Calling All Hearts"

Jessie JRobin Thicke și DJ Cassidy și-au pus amprenta pe o piesă cu potențial de hit. Intitulată "Calling All Hearts", melodia are dinamica perfectă pentru un viitor imn pop, amintind publicului de funk-ul muzicii The Jackson 5. Cu un intro de chitară ce seamănă cu un fragment din "Get Lucky" de la Daft Punk, single-ul evoluează spre un jam cu un ritm contagios, ce invită ascultătorul la dans.

Videoclipul piesei "Calling All Hearts" a fost filmat în septembrie 2013. Vibe-ul optimist al piesei este elementul exploatat și în clip, fundalul roz și plamierii de jur împrejur ducându-ne cu gândul la vacanță și zile călduroase.

Jessie J a lansat cel de-al doilea album din carieră, "Alive", în septembrie 2013. Discul a debutat pe locul 3 în topul din Marea Britanie, cu aproape 40.000 de exemplare vândute. Materialul înregistrat în Londra include colaborări cu nume precum Becky G, Brandy Norwood, Big Sean și Dizzee Rascal. Jessie J a realizat și o variantă a albumului special pentru Statele Unite, însă casa de discuri a refuzat să-l vândă. Acest lucru a ambiționat-o pe Jessie J să pornească într-o adevărată cucerire a Americii. A declarat că se va muta anul viitor, cel mai probabil, în Los Angeles. Aceasta pregătește un single special pentru SUA împreună cu Pharrel Williams, ce va fi lansat la începutul lui 2014. În plus, Jessie J va pleca în turneu în Statele Unite alături de Robin Thicke.

"America are o piață în care reușești cu greu. Este foarte diferită și trebuie să fii prezent acolo. Nu îmi place să fac lucrurile cu jumătate de măsură, astfel că, prefer să aștept până ajung în Statele Unite. Mi-ar plăcea să trăiesc New York, pentru că seamănă cu Londra, dar este mai ușor să reușești în L.A., la cum sunt lucrurile acolo", a declarat Jessie J

DJ Cassidy - "Calling All Hearts" ft. Robin Thicke, Jessie J (Videoclip)

Citește mai multe despre DJ CassidyJessie JRobin Thicke
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aloe Blacc a lansat un videoclip inspirațional - "The Man"

Aloe Blacc, artistul care cucerea în 2010 topurile din UK cu piesa "I Need a Dollar", a revenit cu un...

Închide