Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Brian Johnson (AC/DC) și Billy Joel cântă "You Shook Me All Night Long" - VIDEO

Billy Joel a susținut pe 21 martie un concert la Madison Square Garden în care a interpretat numeroase hituri dar și un cover dupa The Beatles, "A Hard Day’s Night". Surpriza serii a fost însă duetul cu solistul trupei AC/DC, Brian Johnson.

Billy Joel & Brian Johnson

Billy Joel a susținut vineri, 21 martie, un concert la Madison Square Garden în care a interpretat melodii precum "Surprises", "I’ve Loved These Days", "Where’s the Orchestra" dar și un cover dupa The Beatles, "A Hard Day’s Night". Surpriza serii a fost însă duetul cu solistul trupei AC/DC, Brian Johnson. Acesta și-a făcut apariția la jumătatea concertului iar cei doi au interpretat clasica "You Shook Me All Night Long".

Este prima apariție după 12 ani când Joel și Johnson cântă împreună o melodie, cei 2 interpretând în 2010 piesa "Highway to Hell". Pe atunci AC/DC se afla în turneul "Black Ice Tour". Înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

În prezent Billy Joel lucrează la un nou album alături de Jimmy Fallon, gazda show-ului Late Night With Jimmy Fallon, în timp ce AC/DC are în plan un nou album urmat de turneul mondial cu prilejul celei de-a 40-a aniversări.

Ultimul LP al rockerilor australieni datează din 2008. "Black Ice" a fost comercializat în peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume. Ceva mai recent, în noiembrie 2012, trupa a pus pe piață și albumul live "Live at River Plate", primul de acest gen din ultimii 20 de ani.

Viitorul turneu mondial AC/DC va marca împlinirea a 40 de ani de carieră. Brian Johnson a declarat că se gândesc să sărbătorească prin 40 de concerte, mulțumindu-le astfel fanilor pentru susținerea de lungă durată. Au trecut patru ani de la ultimul turneu organizat de formația australiană. AC/DC a concertat o singură dată în România, pe 16 mai 2010. Cu acel prilej, în Piața Constituției din București au fost prezenți aproximativ 60.000 de fani. Promoterul de atunci, Marcel Avram încearcă să readucă legendele rock în România, potrivit planurilor sale pe 2014.

Billy Joel & Brian Johnson - "You Shook Me All Night Long"

Citește mai multe despre AC/DCBilly JoelBrian Johnson
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Hugh Laurie (Dr. House) în premieră la București în iulie

Hugh Laurie, devenit celebru pentru pentru rolul principal din serialul "Dr. House", va concerta in premiera la Bucuresti pe 12...

Închide