Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 s-au epuizat

Cei care au dorit să fie siguri că vor ajunge lângă artiștii preferaţi la Rockstadt Extreme Fest s-au grăbit să intre în posesia unui bilet VIP. Astfel, biletele din această categorie s-au epuizat cu aproape jumătate de an înaintea datelor evenimentului.
Rockstadt Extreme Fest 2014

Rockstadt Extreme Fest 2014

Categoria VIP Backstage ce oferea acces în culise, poze cu artiștii, abonament pentru ediția din 2015 și tricoul festivalului la preţul de 250 lei este deja SOLD OUT. Fanii festivalului au în continuare la dispoziție abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014. Prețurile acestora diferă în funcție de perioada în care sunt achiziționate:

  • 1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
  • 14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Afișul Rockstadt Extreme Fest 2014 reunește deja o serie de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem:  Behemoth (Polonia) - vârful de lance al scenei de metal extrem la ora actuală, Obituary (SUA) - nume ce a scris istorie pe scena death metal încă de la începutul anilor “80, Sodom (Germania) - pionierii thrashului teutonic, Katatonia (Suedia) - una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern și Rotting Christ (Grecia), legenda elenă a scenei black metal, The Exploited (UK) - legenda britanică a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: Skeletonwitch (SUA), Misery Index (SUA), Dordeduh (Ro), Belphegor (Austria), The Agonist (Canada), Dagoba (Franța), Mors Principium Est (Finlanda), Grandexit (Suedia), Eryn Non Dae (Franța), Born from Pain (Olanda) și Kultika (Ro).

Rockstadt Extreme Fest 2014 va avea loc în perioada 14 - 16 august în Râșnov, județul Brașov. Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă piese noi Coldplay, interpretate în premieră la iTunes Festival - VIDEO

Coldplay a promovat în cadrul recentului concert de la iTunes Festival noi compoziții de pe albumul "Ghost Stories". În cadrul...

Închide