Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Bilete pentru concertul Hugh Laurie (Dr. House) mutat la Sala Palatului

Primul concert în România al carismaticului Hugh Laurie (Dr. House) va avea loc la Sala Palatului și nu în locația anunțată inițial - Pavilionul Central Romexpo. Biletele pentru acest show, ce va fi gustat cu siguranță de fanii muzicii blues și jazz, au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 125 și 310 lei.

Hugh Laurie

Hugh Laurie, cunoscut publicului larg pentru rolul principal din serialul “Dr. House”, va concerta în premieră în România pe 12 iulie, la Sala Palatului. Evenimentul face parte din turneul de promovare al discului "Didn't It Rain", lansat în mai 2013. Artistul britanic va veni la București însoțit de trupa sa, The Copper Bottom Band.

Ca și în cazul materialului precedent, "Let Them Talk", artistul a colaborat pentru noul album cu producătorul Joe Henry. Piesele au fost înregistrate în ianuarie la studioul Ocean Way din Los Angeles și dezvăluie o nouă latură a lui "Dr. House". 

"Am reușit să pătrund mai adânc în spiritul muzicii americane, să-i explorez originile, ramificațiile și nuanțele ce m-au captivat încă de când eram copil. Pe măsură ce înaintez în această călătorie devin tot mai fermecat de piesele pe care le descopăr și de oamenii cu care am ocazia să lucrez", a mărturisit Hugh Laurie.

Hugh Laurie - Evenin' (Live de la Ocean Way Studios)

Noul album include colaborări cu Gaby Moreno și Jean McClain, cunoscut pentru asocierea cu artiști precum Jimmy Cliff și Sheryl Crow.

În vârstă de 54 de ani, James Hugh Calum Laurie a intrat inițial în atenția publicului prin prestația din cadrul grupului artistic "Fry and Laurie", iar ulterior ca actor în serialul britanic de televiziune "Blackadder". Este laureat a doua Globuri de Aur și două premii Screen Actors Guild și nominalizat la șase trofee Emmy. Este, de asemenea, cel mai bine plătit actor de televiziune, inclus în Cartea Recordurilor pentru onorariul uriaș primit pentru un episod din "Dr. House" - 700 000 de dolari pe episod. Este un mare fan al motociclismului, iar din 1996 suferă de depresie și se află sub tratamentent. În prezent Hugh Laurie este vocalistul și clăparul trupei de rock Band from Tv.

Prețuri bilete la concertul Hugh Laurie (Dr. House) de la Sala Palatului

Actorul, scriitorul și muzicianul Hugh Laurie va concerta, așadar, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00, evnimentul fiind organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim la următoarele categorii de preț:

  • 310 lei - categoria VIP,
  • 260 de lei - categoria I,
  • 200 de lei categoria a II-a,
  • 170 de lei categoria a III-a,
  • 125 de lei categoria a IV-a

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Hugh Laurie
RECOMANDARE:Cumpără un album semnat de Hugh Laurie

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEOCLIP: Shakira - "Empire", iubire și spirit neîmblânzit

În imperiul Shakirei iubirea nu se poate manifesta decât în libertate. Deciziile se iau în acord cu trăirea interioară, întreg...

Închide