Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Ascultă piese noi Coldplay, interpretate în premieră la iTunes Festival - VIDEO

Coldplay a promovat în cadrul recentului concert de la iTunes Festival noi compoziții de pe albumul "Ghost Stories". În cadrul show-ului susținut pe 11 martie în Texas, trupa a interpretat 11 piese, 2 dintre ele nefiind dezvăluite până acum. Ascultă noile piese "Another's Arms" și "Always in My Head" în articol.

Coldplay (foto: Anton Corbijn)

"Am fost departe de voi pentru o perioadă îndelungată de timp și nu mă pot gândi la o altă modalitate mai bună de a reveni în atenția voastră decât prin acest concert din Austin, în fața celor câteva sute de oameni de aici și a celor câteva milioane ce ne privesc de acasă", a declarat Chris Martin în cadrul show-ului, făcând referire la faptul că Vevo a transmis live concertul.

După interpretarea piesei "Magic", primul single oficial de pe noul album, Chris s-a adresat din nou publicului.

"Este pentru prima oară când cântăm această piesă și suntem fericiți că am făcut-o pentru voi."

În cadrul concertului, Coldplay a dezvăluit în premieră două piese noi: "Another's Arms" și "Always in My Head". Ambele melodii se regăsesc pe noul album "Ghost Stories", ce va fi lansat pe 19 mai, anul acesta. Setlistul a inclus, de asemenea piesa "Midnight", cea care a dat de veste că membrii Coldplay pregătesc noutăți, precum și hituri mai vechi precum "Clocks" sau "Viva La Vida".

Formația înființată în 1996 a debut discografic abia în 2000, cu albumul "Parachutes". De-a lungul carierei a obținut 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” datează din 2011, comercializându-se în peste 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

Coldplay - Live la iTunes Festival 2014

Setlist concert Colplday:

0:00 - Always In My Head
3:40 - Charlie Brown
7:51 - Paradise
13:01 - Magic (Live debut)
18:56 - Clocks
23:19 - Another's Arms (Live debut)
27:20 - Viva La Vida
32:15 - Atlas (The Hunger Games)
36:11 - Every Teardrop Is a Waterfall
41:05 - Fix You (Dedicated to those affected in Malaysia Airline Disappearance)
48:26 - Midnight (Live debut)

Coldplay - "Always In My Head"

Coldplay- "Another's Arms"

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foster The People a lansat "Best Friend" - LYRIC VIDEO

Foster The People continuă promovarea noului album "Supermodel" printr-un lyric video realizat pentru piesa "Best Friend".

Închide