Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ascultă piese noi Coldplay, interpretate în premieră la iTunes Festival - VIDEO

Coldplay a promovat în cadrul recentului concert de la iTunes Festival noi compoziții de pe albumul "Ghost Stories". În cadrul show-ului susținut pe 11 martie în Texas, trupa a interpretat 11 piese, 2 dintre ele nefiind dezvăluite până acum. Ascultă noile piese "Another's Arms" și "Always in My Head" în articol.

Coldplay (foto: Anton Corbijn)

"Am fost departe de voi pentru o perioadă îndelungată de timp și nu mă pot gândi la o altă modalitate mai bună de a reveni în atenția voastră decât prin acest concert din Austin, în fața celor câteva sute de oameni de aici și a celor câteva milioane ce ne privesc de acasă", a declarat Chris Martin în cadrul show-ului, făcând referire la faptul că Vevo a transmis live concertul.

După interpretarea piesei "Magic", primul single oficial de pe noul album, Chris s-a adresat din nou publicului.

"Este pentru prima oară când cântăm această piesă și suntem fericiți că am făcut-o pentru voi."

În cadrul concertului, Coldplay a dezvăluit în premieră două piese noi: "Another's Arms" și "Always in My Head". Ambele melodii se regăsesc pe noul album "Ghost Stories", ce va fi lansat pe 19 mai, anul acesta. Setlistul a inclus, de asemenea piesa "Midnight", cea care a dat de veste că membrii Coldplay pregătesc noutăți, precum și hituri mai vechi precum "Clocks" sau "Viva La Vida".

Formația înființată în 1996 a debut discografic abia în 2000, cu albumul "Parachutes". De-a lungul carierei a obținut 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” datează din 2011, comercializându-se în peste 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

Coldplay - Live la iTunes Festival 2014

Setlist concert Colplday:

0:00 - Always In My Head
3:40 - Charlie Brown
7:51 - Paradise
13:01 - Magic (Live debut)
18:56 - Clocks
23:19 - Another's Arms (Live debut)
27:20 - Viva La Vida
32:15 - Atlas (The Hunger Games)
36:11 - Every Teardrop Is a Waterfall
41:05 - Fix You (Dedicated to those affected in Malaysia Airline Disappearance)
48:26 - Midnight (Live debut)

Coldplay - "Always In My Head"

Coldplay- "Another's Arms"

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foster The People a lansat "Best Friend" - LYRIC VIDEO

Foster The People continuă promovarea noului album "Supermodel" printr-un lyric video realizat pentru piesa "Best Friend".

Închide