Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ascultă noul album Kylie Minogue, "Kiss Me Once" - AUDIO

Kylie Minogue a revenit anul acesta cu cel de-al 12-lea album din carieră, "Kiss Me Once". Discul a fost apreciat de criticii britanici pentru exuberanța pe care o transmite, elemente similare fiind identificate și pe albumul "Aphrodite" din 2010. Ascultă în articol albumul integral "Kiss Me Once".
Kylie Minogue -

Kylie Minogue - "Kiss Me Once" (cover)

După o pauză discografică de 4 ani, Kylie Minogue a revenit și este pregătită să-și recucerează fanii prin eleganța și senzualitatea sa. Pentru cel de-al 12-lea material discografic din carieră, artista australiană a adoptat un stil ușor diferit, fără a se pierde esența sound-ului Kylie.

Albumul "Kiss Me Once" este primul lansat sub egida casei de discuri Roc Nation a lui Jay-Z, contractul fiind semnat în 2013. Producătorul executiv al discului a fost Sia Furler, cu care Kylie Minogue mai colaborase în trecut pentru diverse compoziții.

"M-am înțeles cu ea atât de bine, încât am întrebat-o dacă vrea să fie producător-executiv al albumului. Speram să spună da. Nu știam dacă a mai făcut asta sau dacă ar fi interesată de așa ceva, sau dacă preferă mai curând să compună și să se ocupe de cariera sa", a povestit Kylie Minogue într-un interviu acordat Idolator.

Judecând după titlurile pieselor, sexualitatea și senzualitatea predomină în noul material. "Kiss Me Once" include o melodie compusă și produsă de Pharrell William ("I Was Gonna Cancel") și o colaborare cu Enrique Iglesias ("Beautiful"). În plus, piesa ce dă titlul discului este compusă de Sia Furler. Tracklistul nu include, însă, și melodia "Skirt", lansată de Kylie Minogue în iunie anul trecut.

Tracklist "Kiss Me Once" - Kylie Minogue:

 1. Into The Blue
 2. Million Miles
 3. I Was Gonna Cancel
 4. Sexy Love
 5. Sexercize
 6. Feels So Good
 7. If Only
 8. Les Sexy
 9. Kiss Me Once
 10. Beautiful
 11. Fine
 12. Mr President (bonus track)
 13. Sleeping With The Enemy (bonus track)

Kylie Minogue - "Kiss Me Once" (Album complet)

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 Sud Est, din nou pe scenă, alături de Horia Brenciu la Romexpo

3 Sud Est va fi alături de Horia Brenciu în cadrul concertelor din martie de la Romexpo. Acestea vor fi...

Închide