Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Arkona, cea mai mare trupă de metal din Rusia, cântă la Metalhead Meeting

Arkona, cea mai cunoscută trupă rusească de metal, va concert la București pe 7 iunie alături de Sepultura și Moonspell. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, în cadrul Metalhead Meeting.

Publicat

pe

Arkona

Arkona a debutat în 2002, find fondată de către doi membri ai Societății Neopagane Slave “Dolgoprudny” : Masha "Scream" Arkhipova and Alexander "Warlock" Korolyov. Masha "Scream" Arkhipova, atât istoric cât și compozitor, este una dintre puținele soliste de succes al stilului death growl. Numele trupei face referire la ultimul oraș-cetate slav care poartă același nume.

Versurile lor sunt puternic influențate de folclorul rus și mitologia slavă, iar muzica lor încorporează mai multe instrumente muzicale tradiționale rusești. Arkona a lansat primul album Vozrozhdeniye în 2004, iar cel mai recent album al trupei, lansat în 2014 și al șaptelea din carieră, este Yav, trupa fiind momentan recunoscută ca una dintre cele mai bune nume ale pagan-metalului mondial iar videoclipurile lor strâng milioane de vizualizari pe Youtube.

După ce au mai cântat în România la Baia Mare, Iași, Odorheiu Secuiesc, Cluj (Transylvanian Rockmaraton) și Timișoara în cadrul turneului Pagan Worldwide Tour 2013, Arkona va reveni în România în 2014 la Arenele Romane, alături de Sepultura și Moonspell. Tot pe 7 iunie îi veți mai putea vedea și pe Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria) și Diamonds Are Forever (România).

Arkona - "Liki Bessmertnykh Bogov"

De asemenea, organizatorii anunță și modificarea perioadei de presale până pe 7 mai după cum urmează:

  • 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle, până pe 7 mai
  • 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle după 7 mai și în ziua concertului la intrare

Metalhead Meeting 2014 - ofertă specială la bilete pentru vară și toamnă

Pe 27 septembrie, sâmbătă, la Arenele Romane din București, Metalhead organizează ediția de toamnă a Metalhead Meeting, ediție care va avea ca headlineri două nume mari: unul britanic și altul finlandez, alături de încă 4 trupe străine. Lineup-ul pentru ediția din toamnă va fi anunțat pe 7 iunie la Arenele Romane.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate, Metalhead pune în vânzare bilete la prețurile speciale de 129 de lei AG (față de 145) și 179 de lei la Golden Circle (față de 200), bilete care permit accesul la ambele ediții ale Metalhead Meeting de anul acesta. Biletele speciale se găsesc pe iabilet.ro, atât în format electronic, cât și în format fizic prin ramburs sau ridicare personală de la sediul Metalhead din Pierre de Coubertin.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 7 iunie 2014

Metalhead Meeting 2014

Loc
Arenele Romane

Trending