Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Anastacia - "Stupid Little Things" - VIDEOCLIP

Anastacia a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa "Stupid Little Things". Filmat în Deșertul Mojave din California, clipul pune în valoare atât peisajele superbe, cât și ținutele sexy ale Anastaciei.

Publicat

pe

Anastacia - "Stupid Little Things" (secvență videoclip)
Anastacia - "Stupid Little Things" (secvență videoclip)

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă anul trecut, fiind diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară, Anastacia vrea să lase în urmă această etapă din viața sa pentru a se concentra din nou asupra carierei. Terapia muzicală începe printr-un prim single, intitulat "Stupid Little Things". Piesa va fi inclusă pe un nou album al artistei, cel de-al șaselea, ce va încheia o pauză discografică de 2 ani. Intitulat "Resurrection", discul va fi lansat pe piață în mai 2014.

Videoclipul piesei "Stupid Little Things" a fost filmat în Deșertul Mojave, spre sfârșitul lunii februarie a acestui an. Prin intermediul clipului sunt prezentate câteva peisaje superbe din această zonă, Anastacia fiind elementul care asigură cadrelor dinamism.

La începutul lui 2013, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară, la 10 ani de când a învins boala prima oară. Cântăreața a fost nevoită să amâne turneul european ce promova cel mai recent album lansat "It's a Man's World", format din cover-uri după artiști rock. Recent, Anastacia a declarat că a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a sânilor, cunoscută sub numele de dublă mastectomie.

Cunoscută pentru vocea sa puternică, Anastacia a fost numită de către jurnaliști "mica domnișoară cu o voce mare". Albumul său de debut, "Not That Kind", a fost un succes la nivel internațional, discul înregistrând vânzări de peste 5 milioane de copii. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "I'm Outta Love" și "Paid My Dues".

Anastacia - "Stupid Little Things"

Trending