Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alexandrina lansează albumul "Flori de Spin" în aprilie, la Sala Radio

Noul album Alexandrina, "Flori de Spin", va fi lansat pe 5 aprilie, la Sala Radio. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban.

Publicat

pe

Alexandrina / Foto: Oltin Dogaru │ FOTO: www.facebook.com

Așteptat de fani timp de 4 ani, noul material discografic "Flori de Spin" este un punct de cotitură în muzica Alexandrinei, fiind un album produs 100% de ea, compozițiilor și versurilor proprii adăugându-li-se și orchestrația originală, updatată la sonoritățile contemporane.

"Îmi doresc o prelansare a albumului "Flori de spin"; cel mai probabil va fi pe 26 martie, în Control Club. În februarie 2012, am intrat în studio ca să înregistrez noul album "Flori de spin" și am terminat în noiembrie 2013, timp în care am făcut naveta București-Timișoara. Am ales Timișoara, pentru că e important să mă înțeleg cu oamenii și să îi iubesc. Acolo îmi bate inima", a mărturisit Alexandrina la Guerrilive, artista venind însoțită la emisiune de un tânăr muzician - Alexei Turcan.

De pe discul "Flori de Spin" am putut asculta recent piesa ce dă titlul albumului, tracklistul incluzând de asemenea melodii ce au fost promovate în concerte înainte de finalizarea noului material.

Tracklist "Flori de Spin" - Alexandrina

  1. Intro
  2. Flori de Spin
  3. Spre sud
  4. Noaptea
  5. Tu cu soarele
  6. Pijamale reci
  7. Te simt
  8. Avionul de Aur
  9. Turturelele - Muturelele
  10. Turturica
  11. Peter Boy
  12. Orașul umbre
  13. Muguri florali
  14. Tu ești cea mai
  15. Te iubesc

Ultimul single lansat de Alexandrina se numește "Spre sud". Cu aceeași meticulozitate la fiecare aranjament muzical, prin versurile piesei ni se spune o poveste, pentru un tablou complet partea orchestrală fiind completată de cea vizuală. "Spre sud" pare un cântec desprins din basme, personaje fantastice prinzând aripi de sub condeiul colorat al imaginației. Tabloul ce însoțește noul single este, de asemenea, o creație a Alexandrinei, fiind bine știută pasiunea artistei pentru pictură.

Alexandrina - "Spre sud" - AUDIO

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 5 aprilie 2014

Alexandrina

Loc
Sala Radio
Comentează

Trending