Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Alexandrina lansează albumul "Flori de Spin" în aprilie, la Sala Radio

Noul album Alexandrina, "Flori de Spin", va fi lansat pe 5 aprilie, la Sala Radio. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban.

Alexandrina / Foto: Oltin Dogaru

Așteptat de fani timp de 4 ani, noul material discografic "Flori de Spin" este un punct de cotitură în muzica Alexandrinei, fiind un album produs 100% de ea, compozițiilor și versurilor proprii adăugându-li-se și orchestrația originală, updatată la sonoritățile contemporane.

"Îmi doresc o prelansare a albumului "Flori de spin"; cel mai probabil va fi pe 26 martie, în Control Club. În februarie 2012, am intrat în studio ca să înregistrez noul album "Flori de spin" și am terminat în noiembrie 2013, timp în care am făcut naveta București-Timișoara. Am ales Timișoara, pentru că e important să mă înțeleg cu oamenii și să îi iubesc. Acolo îmi bate inima", a mărturisit Alexandrina la Guerrilive, artista venind însoțită la emisiune de un tânăr muzician - Alexei Turcan.

De pe discul "Flori de Spin" am putut asculta recent piesa ce dă titlul albumului, tracklistul incluzând de asemenea melodii ce au fost promovate în concerte înainte de finalizarea noului material.

Tracklist "Flori de Spin" - Alexandrina

 1. Intro
 2. Flori de Spin
 3. Spre sud
 4. Noaptea
 5. Tu cu soarele
 6. Pijamale reci
 7. Te simt
 8. Avionul de Aur
 9. Turturelele - Muturelele
 10. Turturica
 11. Peter Boy
 12. Orașul umbre
 13. Muguri florali
 14. Tu ești cea mai
 15. Te iubesc

Ultimul single lansat de Alexandrina se numește "Spre sud". Cu aceeași meticulozitate la fiecare aranjament muzical, prin versurile piesei ni se spune o poveste, pentru un tablou complet partea orchestrală fiind completată de cea vizuală. "Spre sud" pare un cântec desprins din basme, personaje fantastice prinzând aripi de sub condeiul colorat al imaginației. Tabloul ce însoțește noul single este, de asemenea, o creație a Alexandrinei, fiind bine știută pasiunea artistei pentru pictură.

Alexandrina - "Spre sud" - AUDIO

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandrina Hristov
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Bob Dylan la București pe 25 iunie 2014

Bob Dylan revine în România pe 25 iunie, pentru un concert ce va avea loc la Sala Palatului din București....

Închide