Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Alex Velea câștigă la "Te cunosc de undeva" pe mâna lui Robbie Williams - VIDEO

Urmărește transformările celor 8 soliști de la "Te cunosc de undeva". Pe 1 martie 2014, Alex Velea a câștigat în rolul lui Robbie Williams, Raluka a uimit în hainele lui Michael Jackson, iar Nicole Cherry a făcut o demonstrație vocală a la Mariah Carey.
Alex Velea, transformat în Robbie Williams la Te cunosc de undeva

Alex Velea, transformat în Robbie Williams la Te cunosc de undeva

Alex Velea s-a transformat în Robbie Williams cu prilejul celei de-a treia ediții a emisiunii "Te cunosc de undeva". Starul pop-dance a cântat piesa “Let Me Entertain You”, transformarea vizuală fiind însoțită și de cea a vocii. Velea a convins juriul emisiunii, uimindu-i pe Monica Anghel și pe actorul Andrei Aradits.

Transformările de la Te cunosc de undeva de pe 1 martie 2014

Transformările de la Te cunosc de undeva de pe 1 martie 2014

Formatul emisiunii "Te cunosc de undeva" atrage numeroși telespectatori curioși să descopere imitările artistice realizate de o serie de vedete autohtone. Machiajul și transformarea vocal-interpretativă sunt elementele de atracție, fiecare artist trecând prin roluri diverse, apropiate sau nu vocii lor, cel puțin unul în travesti. Emisiunea a demonstrat că poate schimba percepția publică a unor artiști deja consacrați (PepeRona Hartner sau Maria Buză) și promova cântăreți mai puțini cunoscuți publicului larg (Lora). Atunci când au talent nativ, concurenții pot prinde un important culoar de promovare, existând însă și reversul medaliei.  Emisiunea de divertisment are ca obiectiv audiența, evaluările juriului având mai mult rol funcțional în cadrul formatului.

Conștientizând potențialul formatului de televiziune, tot mai mulți artiști sunt interesați să participe la show-ul Antenei 1. Sezonul din 2014 îl poate reactiva pe Alex Velea și să-i propulseze în carieră pe Raluka, Florin Ristei, Alex Mațaev și Nicole Cherry. Invitații în emisiune (Anthony Icuagu în cazul ediției de pe 1 martie) urmăresc și ei să convingă telespectatorii prin abilitățile lor vocale.

Raluka s-a transformat în Michael Jackson la Te cunosc de undeva

Raluka s-a transformat în Michael Jackson la Te cunosc de undeva

Pe 1 martie, Raluka a interpretat cu brio un rol dificil. Cântăreața a interpretat piesa pop-rock "Dirty Diana", clonându-l preț de câteva minute pe Michael Jackson. Raluka a câștigat prima ediție din acest an, interpretând piesa "Bella" a lui Maître Gims.

Alex Velea - Robbie Williams - "Let me entertain you"

Raluka - Michael Jackson - "Dirty Diana"

Florin Ristei - Daddy Yankee - "Limbo"

Nicole Cherry - Mariah Carey - "Hero"

Andreea Bănică - Pixie Lott - "Cry me out"

Doru Todoruţ - Sore - "Different"

Elena Ionescu - Shakira - "Objection"

Anthony Icuagu a acceptat provocarea Cher

Protagoniștii celui de-al 5-lea sezon "Te cunosc de undeva" sunt Andreea Bănică, Elena Ionescu (Mandinga), Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț (Deepcentral), Florin Ristei și Alex Mațaev. Emisiunea de Mărțișor a prilejuit și transformarea în afara concursului a lui Anthony Icuagu. Nigerianul venit să studieze medicina la București și-a dezvoltat o carieră muzicală în urma participării la emisiunea Vocea României - primul sezon. Pe lângă activitatea de solist, Anthony regizează videoclipuri muzicale.

Anthony Icuagu - Cher - "Strong Enough"

Dacă ai urmărit transformările de la "Te cunosc de undeva", te invităm să votezi momentul preferat.

Ce transformare apreciezi cel mai mult? 01/03/2014

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Alex VeleaNicole CherryRaluka
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014 – CLASAMENT

Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014 cu melodia "Miracle", a doua în clasamentului publicului. Câștigătorii au...

Închide