Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Alessia și Pavel Stratan - "Vorbe letale" - LYRIC VIDEO

Alessia a lansat împreună cu Pavel Stratan un lyric video pentru noul single "Vorbe letale". Aceasta este prima colaborare dintre cei doi artiști.
Alessia

Alessia

Dacă pentru Alessia "Vorbe letale" este prima colaborare, Pavel Stratan a fost implicat în mai multe featuring-uri, printre care cel cu Anna Lesko, pentru hitul "Leagănă barca".

"Între mine și Pavel s-a creat imediat o conexiune și am lucrat foarte bine împreună. Pavel Stratan este un artist complet, un compozitor și interpret desăvârșit, cu un talent unic. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu una dintre cele mai bune voci masculine, în opinia mea. Și mai mult, m-am bucurat să aflu că sunt artista preferată a Cleopatrei Stratan. Am fost impresionată când Cleopatra a scris într-un proiect pentru școală că ceea ce fac eu o inspiră. Sper ca și pe voi să vă inspire piesa “Vorbe letale” și să găsiți cuvintele potrivite pentru a face lucrurile să funcționeze într-o relație", a declarat Alessia.

Compus de către Pavel Stratan, alături de Bros Project și Alessia, "Vorbe letale" este al treilea single cu versuri în limba română pentru Alessia, după "Plouă" și "Hacker de sentimente". Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei "Leagănă barca" și cu Jorge, pentru piesa "Geamantan".

"De când am auzit primele acorduri, mi-a plăcut piesa și am început să lucrez la ea. Vestea bună a venit când am fost anunțat că voi colabora cu Alessia. Îmi plac foarte mult cele două piese ale ei. La fel ca și mie, îi plac jocurile de cuvinte și are o voce superbă, ce nu poate fi confundată. La capitolul “frumoasă și sexy”, ce să mai spun, de fapt dacă nu eram însurat, aș fi spus mai multe. A da, mai are și două dansatoare, la fel de draguțe, abia aștept filmarea clipului. Iar băieții care au făcut instrumentalul sunt foarte talentați, poate mă grăbesc să spun, dar astăzi deja am început să lucrez la o altă piesa, semnată tot de ei. De aici încolo veți auzi lucruri bune și tot mai des despre acești băieți tineri și talentați", a completat Pavel Stratan.

Alessia și Pavel Stratan vor filma, în curând, videoclipul piesei "Vorbe letale".

Alessia feat. Pavel Stratan - "Vorbe letale"

Citește mai multe despre AlessiaPavel Stratan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paolo Nutini a lansat versiunea acustică a piesei "Better Man" - VIDEO

Paolo Nutini ne convinge că este un "om mai bun" printr-o piesă acustică interpretată într-o manieră distinctivă: cu ochii închiși,...

Închide