Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

3 Sud Est a filmat videoclipul piesei "Emoții" - POZE

3 Sud Est a filmat videoclipul noului single "Emoții" alături de Andreea Bănică și Elena Gheorghe. Vezi poze de la filmări.
3 Sud Est

3 Sud Est la filmarea videoclipului ”Emoții (foto: Silviu Săndulescu)

Clipul regizat de catre Slava Sîrbu pentru piesa "Emoții" îi aduce pe membrii trupei într-o decor de concert, pe scena Sălii Studio a Teatrului Național Ion Luca Caragiale. La filmări au participat și o parte dintre fanii formației, ce vor putea fi văzuți în clip aplaudându-i pe Laurențiu, Mihai și Viorel.

Surpriza videoclipului este prezența colegelor Andreea Bănică și Elena Gheorghe, de data aceasta în rolul de backing vocal. Trupa 3 Sud Est este acompaniată, de asemenea, de un band live, care îi va însoți de acum înainte în concerte.

3 Sud Est - "Emoții" (Lyric Video)

Noul single 3 Sud Est, ce a marcat revenirea trupei pe piața românească după o pauză de 6 ani, are o semnificație aparte pentru membrii formației.

"E o poveste de dragoste sau o declarație de iubire pentru toți oamenii care ne-au susținut, ne-au inspirat și au fost mereu echipa, sufletul și bucuria noastră. E un «mulțumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viața personală și pentru gașca mare de fani, cei care ne admiră, ne urmăresc și cărora așa am ales să le mulțumim pentru tot", declară Laurențiu.

"Piesa "Emoții" este o împărtășire a sentimentelor noastre, în maniera 3 Sud Est, marca noastra muzicală, care ne-a consacrat și care, spunem noi, o să miște inimile și o să aducă împreună și pe fanii din generația noastră, cât și pe cei mai mici, această lume cool, senzațională, care știe despre istoria trupei noastre și care aștepta o nouă piesă 3 Sud Est. Până la urmă, când e vorba despre dragoste și bucurie e vorba, de fapt, de aceleași… Emoții", spune Mihai.

"A fost o experiență foarte tare, ne-am bucurat că vom fi din nou împreună, iar în studio și să avem un alt proiect muzical, ca echipă. Gașca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul și cu multe… Emoții", a adăugat Viorel.

Emoțiile se vor simți și la concertul din 9 mai, de la Sala Palatului, ce reunește cele mai importante momente din istoria trupei într-un show spectaculos.

Poze de la filmarea noului videoclip 3 Sud Est  - "Emoții"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Jethro Tull la București în iunie 2014

Trupa Jethro Tull revine vara aceasta în România pentru a-i fascina din nou pe fani cu amestecul lor de hard...

Închide