Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

3 Sud Est, din nou pe scenă, alături de Horia Brenciu la Romexpo

3 Sud Est va fi alături de Horia Brenciu în cadrul concertelor din martie de la Romexpo. Acestea vor fi primele apariții pe scenă ale trupei de la revenirea în atenția publicului cu single-ul "Emoții".
3 Sud Est

3 Sud Est

După ce a făcut tradiție concertând trei ani la rând la Sala Palatului, Horia Brenciu și orchestra lui trec la un alt nivel, mutând distracția într-o altă locație. Romexpo va fi locul care va găzdui show-ul lui Brenciu, iar 29 si 30 martie 2014 vor fi datale la care artistul va pune pe scenă un nou concept de spectacol, cu o scenă de mari dimensiuni, lumini, grafică și efecte pirotehnice.

Concertele Horia Brenciu vor fi deschise de Julie Mayaya & Zaza Band, artistul promițând publicului "o producție cum nu s-a mai văzut în România". În susținerea acestei promisiuni, Horia Brenciu a făcut recent un anunț care îi va entuziasma pe mulți dintre fanii săi. Trupa 3 Sud Est îi va fi alături în cadrul ambelor concerte de la Romexpo.

"Iar acum știrea bombă a zilei: prima apariție a trupei 3SE, de la revenirea lor pe scenă, va fi chiar în concertele noastre de pe 29 si 30 martie, de la ROMEXPO, într-un moment care va rescrie istoria muzicii românești! Sună incitant, nu-i așa?"

Drumul spre... ROMEXPO cu 3 Sud Est

Despre concertele de Romexpo, Horia Brenciu vorbește cu mult entuziasm, asigurându-și fanii că va fi un show diferit de concertele de la Sala Palatului.

"Când am aflat că locul în care vom concerta (Pavilionul Central, Romexpo) are o cupolă înaltă de 40 de metri, mi-au trecut prin minte zeci de idei. Vă dați seama câte o să se întample acolo! Va fi un spectacol inedit și diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Pentru prima dată, fanii mei care vor dori să danseze, o vor putea face încă de la început într-un loc special amenajat pentru ei și anume, Golden Circle. Aici se va sta în picioare, zona fiind chiar lângă scenă, așadar îmi va fi extrem de ușor să vă îmbrațișez sau să vă invit la dans..."

Biletele la concertele Horia Brenciu și HB Orchestra au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim, prețurile oscilând între 54 de lei și 270 de lei.

În ce privește trupa 3 Sud Est, fanii se vor putea bucura în mai de un concert al formației de aproape 2 ore. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Citește mai multe despre 3 Sud EstHoria Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daft Punk și Jay-Z - "Computerized" - AUDIO

Piesa "Computerized", înregistrată de Daft Punk împreună cu Jay-Z, a apărut recent online. Colaborarea nu a fost promovată până acum...

Închide