Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

14 genuri muzicale, o singură artistă - VIDEO VIRAL

Sara a.k.a Smoukahontas este o tânără artistă din Finlanda care reușește să interpreteze 14 genuri muzicale "pe nerăsuflate". Într-un video de 3 minute, aceasta demonstrează că poate adopta fără efort stiluri precum pop, jazz, musical, rap, indie sau opera. Clipul poate fi urmărit în articol.

Sara (aka Smoukahontas)

Atunci când nu postează clipuri haioase pe YouTube, Sara își uimește audiența cântând. Tânăra artista din Finlanda, pe care o puteți urmări în clipul de mai jos, și-a construit o reputație în mediul online începând cu luna august a anului 2013. Postând video-uri cu un conținut umoristic, Sara a reușit să-și creeze o bază de fani impresionantă. În mai puțin de un an a strâns peste 51.000 de abonați, clipurile sale cumulând peste 7 milioane de vizualizări.

Ceea ce mulți dintre fanii săi nu știau până nu demult este că Sara nu este doar un entertainer. Artista are o voce foarte bună și extrem de flexibilă, putând interpreta de la jazz la operă și de la R&B la indie.

Clipul "One Girl, 14 Genres" a venit, aparent, la cererea publicului, Sara menționând în descrierea de pe YouTube:

"Mi-ați cerut să cânt! :) Iată ce a ieșit."

Deși o parte dintre stilurile muzicale interpretate nu pot fi considerate genuri de sine stătătoare, ci mai curând anexe comice sau parodii, Sara demonstrează că poate îmbina umorul cu pasiunea pentru muzică. Clipul a fost postat pe YouTube pe 9 martie, cumulând în doar 2 zile peste 500.000 de vizualizări.

Video Viral:  One Girl, 14 Genres

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horațiu Mălăele completează lista invitaților la concertul "Taxi -15 ani"

Trupa Taxi a făcut ultimul anunț referitor la invitații din cadrul spectacolului aniversar de pe 17 martie. Actorul Horațiu Mălăele...

Închide