Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

14 genuri muzicale, o singură artistă - VIDEO VIRAL

Sara a.k.a Smoukahontas este o tânără artistă din Finlanda care reușește să interpreteze 14 genuri muzicale "pe nerăsuflate". Într-un video de 3 minute, aceasta demonstrează că poate adopta fără efort stiluri precum pop, jazz, musical, rap, indie sau opera. Clipul poate fi urmărit în articol.

Sara (aka Smoukahontas)

Atunci când nu postează clipuri haioase pe YouTube, Sara își uimește audiența cântând. Tânăra artista din Finlanda, pe care o puteți urmări în clipul de mai jos, și-a construit o reputație în mediul online începând cu luna august a anului 2013. Postând video-uri cu un conținut umoristic, Sara a reușit să-și creeze o bază de fani impresionantă. În mai puțin de un an a strâns peste 51.000 de abonați, clipurile sale cumulând peste 7 milioane de vizualizări.

Ceea ce mulți dintre fanii săi nu știau până nu demult este că Sara nu este doar un entertainer. Artista are o voce foarte bună și extrem de flexibilă, putând interpreta de la jazz la operă și de la R&B la indie.

Clipul "One Girl, 14 Genres" a venit, aparent, la cererea publicului, Sara menționând în descrierea de pe YouTube:

"Mi-ați cerut să cânt! :) Iată ce a ieșit."

Deși o parte dintre stilurile muzicale interpretate nu pot fi considerate genuri de sine stătătoare, ci mai curând anexe comice sau parodii, Sara demonstrează că poate îmbina umorul cu pasiunea pentru muzică. Clipul a fost postat pe YouTube pe 9 martie, cumulând în doar 2 zile peste 500.000 de vizualizări.

Video Viral:  One Girl, 14 Genres

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horațiu Mălăele completează lista invitaților la concertul "Taxi -15 ani"

Trupa Taxi a făcut ultimul anunț referitor la invitații din cadrul spectacolului aniversar de pe 17 martie. Actorul Horațiu Mălăele...

Închide