Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

14 genuri muzicale, o singură artistă - VIDEO VIRAL

Sara a.k.a Smoukahontas este o tânără artistă din Finlanda care reușește să interpreteze 14 genuri muzicale "pe nerăsuflate". Într-un video de 3 minute, aceasta demonstrează că poate adopta fără efort stiluri precum pop, jazz, musical, rap, indie sau opera. Clipul poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Sara (aka Smoukahontas) │ FOTO: www.facebook.com

Atunci când nu postează clipuri haioase pe YouTube, Sara își uimește audiența cântând. Tânăra artista din Finlanda, pe care o puteți urmări în clipul de mai jos, și-a construit o reputație în mediul online începând cu luna august a anului 2013. Postând video-uri cu un conținut umoristic, Sara a reușit să-și creeze o bază de fani impresionantă. În mai puțin de un an a strâns peste 51.000 de abonați, clipurile sale cumulând peste 7 milioane de vizualizări.

Ceea ce mulți dintre fanii săi nu știau până nu demult este că Sara nu este doar un entertainer. Artista are o voce foarte bună și extrem de flexibilă, putând interpreta de la jazz la operă și de la R&B la indie.

Clipul "One Girl, 14 Genres" a venit, aparent, la cererea publicului, Sara menționând în descrierea de pe YouTube:

"Mi-ați cerut să cânt! :) Iată ce a ieșit."

Deși o parte dintre stilurile muzicale interpretate nu pot fi considerate genuri de sine stătătoare, ci mai curând anexe comice sau parodii, Sara demonstrează că poate îmbina umorul cu pasiunea pentru muzică. Clipul a fost postat pe YouTube pe 9 martie, cumulând în doar 2 zile peste 500.000 de vizualizări.

Video Viral:  One Girl, 14 Genres

Trending