Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

WonderDay: Asaf Avidan, pentru prima dată în România

WonderDay, un eveniment-concept așteptat pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogoșoaia de lângă București, îl va aduce în premieră în România pe renumitul artist israelian Asaf Avidan.
Asaf Avidan

Asaf Avidan (foto: Dudi Hasson)

În ultima duminică a lunii iunie, Amphitrion va aduce pe domeniul Mogoșoaia frumusețea și unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din țară: WonderDay. Evenimentul va aduce în prim plan concertele live de excepție ale unor artiști aflați pentru prima dată în România, dar și producții artistice originale. Totul va fi pus în scenă într-un spațiu autentic de poveste presărat cu decoruri unice, instalații luminoase spectaculoase și elemente fantastice ce vor prinde viață timp de o zi.

"A fost odată ca niciodată că dacă nu ar fi nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase – WonderDay!", ne anunță Amphitrion.

Publicul bucureștean și nu numai va avea ocazia să traiască o experiență unică ce va cuprinde întreg domeniul Mogoșoaia, dar și pe fiecare spectator în parte. Spectatorii vor fi purtați pe un tărâm fabulos, al poveștii și al magiei, într-un melanj al artelor frumoase și al aventurilor multi-senzoriale.

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai noului val, va întregi povestea WonderDay cu un concert în premieră, pe data de 29 iunie. Asaf este considerat revelația și „furtuna muzicală” a Europei,  declanșând o revoluție artistică prin stilul său unic completat de inflexiunile vocale uluitoare. Vocea sa a atras nenumărate comparații cu artiști celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin, criticii din întreaga lume numindu-l „un nou Mesia” (Rolling Stone Mexico), „un înger răgușit” sau „o forță a naturii”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=A16VcQdTL80&w=600]

Cunoscut internațional în urma hitului "One Day", Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versuri sincere amestecate cu sunete de folk, blues și rock. Printre admiratorii săi îi găsim pe Ben Harper și Robert Plant. Dupa aproape 8 ani de activitate muzicală și 3 albume de studio înregistrate alături de trupa The Mojos, solistul a lansat un proiect solo acustic impresionant. Acesta a ajuns rapid pe primele locuri ale topurilor muzicale și pe marile scene ale lumii, urmând ca pe 29 iunie să poată fi ascultat live pentru prima data și în România.

WonderDay debutează la Palatul Mogoșoaia chiar în „Anul Brâncoveanu”, la 300 de ani după martiriul Brâncovenilor, aducând astfel un omagiu domnitorului și omului de cultură Constantin Brâncoveanu. Organizatorul Amphitrion va anunța și alți artiști și noutati din cadrul programului evenimentului. Informațiile despre bilete urmează să fie anunțate curând pe InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Asaf Avidan
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Cure revine cu un album nou în 2014

Cei de la The Cure vor să lanseze un nou album, după o perioadă de pauză de 6 ani. De...

Închide