Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Will Ferrell și Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), duel în scop umanitar

Deși aparent nu există nicio legătură între Will Ferrell și Chad Smith, publicul a identificat mereu trăsături fizice similare. De dragul glumei, actorul de comedie a dat nas comparațiilor, susținând în cadrul unui interviu că el este de fapt bateristul Red Hot Chili Peppers. De aici s-a ajuns la un duel, al cărui scop va fi desigur unul umanitar.

Chad Smith și Will Ferrell, duel în scop umanitar

Nu știm dacă totul a fost planificat sau lucrurile au evaluat treptat, însă Will Ferrell este oricând pregătit să-și asume o înfrângere de dragul unui context amuzant și a unei cauze nobile. Actorul de comedie cunoscut pentru rolurile din filmele "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" (2004), "Stranger Than Fiction" (2006) sau "The Other Guys" (2010) a pretins în cadrul unui interviu de tipul "Ask Me Anything" acordat Reddit că este Chad Smith, bateristul Red Hot Chili Peppers.

La aflarea veștii, toboșarul a venit cu o replică tăioasă, pe măsura îndrăznelii actorului:

"Experiența sa cu clopotul vacii este bine documentată, dar aptitudinile sale la tobe se bazează în mare parte pe filmul "Step Brothers"".

Cowbell Night cu Will Ferrell (SNL)

Răspunsul lui Will Ferrell nu a întârziat să apară, acesta provocându-l la un duel pe Chad Smith.

"Dacă putem strânge 300.000 de dolari pentru fundația Cancer For College, atunci te voi înfrunta în cel mai grozav duel tobe versus clopot pe care l-a văzut lumea până acum."

Provocarea a fost acceptată de toboșar, spre încântarea fundației. Momentan nu se cunosc încă detalii privind data sau locația duelului, însă dacă sugestia lui Will Ferrell va fi luată în considerare, l-am putea vedea pe actor pe scenă alături de Red Hot Chili Peppers.

Cancer For College a fost fondată în 1993 de către unul dintre prietenii lui Will Ferrell, Craig Pollard. Fundația oferă burse pentru înscrierea la facultate celor care au supreviețuit cancerului.

Will Ferrell susține că este Chad Smith

Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) îl provoacă la duel pe Will Ferrell

Citește mai multe despre Chad SmithRed Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marius Florea Vizante este invitat special la concertul "Taxi: 15 ani"

La concertul aniversar, trupa Taxi va avea o serie de invitați speciali. După ce a fost dezvăluită prezența actriței Maia...

Închide