Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

"Wake Me Up" - Avicii este cel mai ascultat cântec de pe Spotify

Single-ul "Wake Me Up" lansat de Avicii în vara anului trecut a cucerit întreaga lume datorită vocii folk și a riffurilor de chitară care se îmbină cu beat-uri de dance comercial. Videoclipul piesei a strâns peste 280 de milioane de vizualizări, iar de curând piesa a stabilit un nou record - este cea mai ascultată melodie din toate timpurile de pe Spotify, surclasând hitul celor de la Imagine Dragons, "Radioactive".
Secvență videoclip Avicii -

Secvență videoclip Avicii - "Wake Me Up"

În prezent, "Wake Me Up" este ascultat în medie de 850.000 de ori pe zi, cel mai popular fiind în orașe precum Oslo, Londra, New York, Madrid, Barcelona și Los Angeles. În total, melodia a depășit 200 de milioane de ascultări.

Sunt atât de fericit să fiu primul artist care atinge 200 de milioane de ascultări pe Spotify. Am avut un an incredibil, deci transmit un imens mulțumesc fanilor mei, a declarat Avicii.

La numai 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din ultimii ani. Cu un profit de 12 milioane de lire sterline înregistrat în 2012, acesta a ocupat locul 6 în topul celor mai bine plătiți DJ din lume în 2012, publicat de revista Forbes. "Wake Me Up" este primul single extras de pe albumul de debut "True", lansat în septembrie 2013. Melodia reprezintă o colaborare cu interpretul de soul Aloe Blacc și chitaristul Mike Einziger de la Incubus.

Avicii - "Wake Me Up"

Citește mai multe despre Avicii
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă 6 piese noi Lana Del Rey - AUDIO

În stilul deja devenit clasic, piese noi, nelansate încă de Lana Del Rey, au apărut pe internet. "In the Sun,"...

Închide