Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Vunk și Andra - "Numai la doi" - VIDEOCLIP

Vunk și Andra au dezvăluit videoclipul noului single "Numai la doi". Urmărește-l în articol.
Vunk și Andra -

Vunk și Andra - "Numai la doi" (secvență videoclip)

"Numai la doi" a fost cântată în premieră la Media Music Awards 2013. Single-ul este extras de pe albumul trupei Vunk - "Nu scapa nimeni", lansat în 2012. Videoclipul "Numai la doi" a fost dezvăluit pe 13 februarie, în emisunea lui Măruță.

Cu băieții de la VUNK mă întâlneam la toate evenimentele și era păcat să nu facem o piesă împreună. Așa s-a născut "Numai la doi", un single care mie îmi place foarte tare, a declarat Andra.

Filmările, în regia lui Florin Botea, au avut loc la Casa Vernescu din București, de machiaj s-au ocupat Alexandru Abagiu și Ioana Stratulat, responsabili cu coafurile au fost Sorin Stratulat si Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cosmin Florea (Vunk) și Dana Budeanu (Andra).

Artiștii au fost foarte încântați de această nouă colaborare: "Deși am filmat peste 12 ore în acea zi, a fost foarte distractiv să facem asta împreună cu Andra. Nici nu știu când a trecut ziua și am ajuns la ultimul cadru", și-a amintit Cornel, liderul trupei Vunk.

 "M-am simțit foarte bine la filmări! Această colaborare a venit absolut firesc, eu și băieții de la Vunk ne vedem foarte des la diverse evenimente și concerte și, în plus, facem toți parte din familia MediaPro Music. Mai mult decât atât, sunt de părere că Vunk a făcut mereu alegeri înțelepte cu privire la melodiile lansate și la colaborările avute de-a lungul timpului, mă bucur că m-au invitat să cânt alături de ei", a spus și Andra.

Recent, videoclipurile lansate de Andra și Vunk"Inevitabil va fi bine" și "Așa, și?" au fost interzise la TV, de către CNA întrucât includ plasări de produse, iar fără a fi menționat acest lucru. Pentru a fi din nou difuzate, clipurile trebuie modificate astfel încât să fie în concordanță cu legea. După aflarea veștii, cei de la Vunk au dat o replică video și o declarație oficială în care susțin că interzicerea nu este o soluție și ar trebui găsite modalități prin care videoclipurile cu plasări de produse să poata fi difuzate și la televizor.

Vunk va susține pe 6 martie 2014 un nou concert la Hard Rock Cafe. Trupa va avea un show special cu proiecții, fum și multe lasere. Prețurile biletelor pentru acest concert sunt curpinse între 49 și 80 de lei.

Vunk feat Andra - "Numai la doi" (VIDEOCLIP)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AndraVunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica - cea mai dorită trupă rock în România

În urma sondajului realizat de InfoMusic - "Ce trupă rock vrei să concerteze la București în 2014?" - Metallica ocupă...

Închide