Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Virgil Ianțu a lansat "Ce bine că ești" - VIDEOCLIP

Virgil Ianțu a reorchestrat cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești", într-o versiune de jazz / swing. Piesa beneficiază de un videoclip și este primul single extras de pe albumul "Ieri și azi" ce va fi lansat pe 28 februarie.
Virgil Ianțu

Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a reorchestrat cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești", într-o versiune de jazz / swing, iar videoclipul poate fi urmărit pe InfoMusic. Este primul single extras de pe albumul "Ieri și azi", care va fi lansat pe 28 februarie.

"Ieri si azi" este primul album solo al artistului și reprezintă o colecție de piese românești reprezentative pentru generații diferite de muzică și reorchestrate într-o manieră swing, un sound complet nou și accesibil publicului larg. Pentru reorchestrarea melodiilor, Virgil Ianțu a lucrat cu George Natsis. Piesele vor putea fi ascultate live într-o serie de concerte pe care Virgil Ianțiu le va susține în primăvara acestui an în mai multe orașe din țară.

"Ce bine că ești" este o piesă pe care o iubesc foarte mult. Este scrisă și cântată în original de un om la care țin enorm, care m-a ajutat în viață și care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Având în vedere că nu a auzit piesa în această nouă variantă, sper că atunci când o va asculta, un mic zâmbet să ajungă și acolo în sufletul lui, mai ales că în acest moment, are mare nevoie de el.

Există muzică frumoasă românească, gata scrisă pentru a fi cântată și a fost cântată. Am început cu trecutul și am ajuns în prezent. Reorchestrațiile și interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorința mea este să ne bucurăm de piese românești apărute în perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate că ne lipsesc în ultima vreme.

"Sper ca acest album, atunci cand se va lansa si il veti asculta, sa va placa si sa ajunga exact acolo unde i-am stabilit eu destinatia. Destinație spre care toți iubitorii de muzică bună ar trebui să se îndrepte", a declarat Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu - "Ce bine că ești"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Virgil Iantu
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lily Allen a lansat "Air Balloon" - VIDEOCLIP

Lily Allen se joacă cu un ghepard și zebre în noul videoclip "Air Balloon. Single-ul este extras de pe viitorul...

Închide