Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Videoclipuri lansate de Andra și Vunk au fost interzise la TV

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să interzică difuzarea pe posturile de televiziune a videoclipurilor "Inevitabil va fi bine" (Andra) și "Aşa, şi!" (Vunk) întrucât conțin plasare de produse fără a fi menţionat acest lucru.
Andra - Vunk

Andra - Vunk

CNA a primit numeroase sesizări în care se semnala faptul că în videoclipurile "Inevitabil va fi bine" (Andra) şi "Aşa, şi!" (trupa Vunk) se face reclamă la diferite produse precum Heineken, Garnier sau Jacobs, fără a se menționa acest lucru. Astfel, în cadrul ședinței de astăzi, membrii Consiliului Național al Audiovizualului au constatat că respectivele clipuri încalcă articolul 31, aliniatul 4, litera c şi alineatul 5 din Legea audiovizualului:

Programele care conţin plasare de produse trebuie să îndeplinească cumulativ cel puţin următoarele condiţii: c) să nu scoată în evidenţă în mod exagerat produsele în cauză. (5) Programele în care sunt inserate plasări de produse trebuie să cuprindă informaţii clare privind existenţa acestora, fiind identificate corespunzător atât la început, cât şi la sfârşit, precum şi la reluarea după o pauză publicitară, astfel încât să se evite orice confuzie din partea telespectatorului.

Cu toate că unele televiziuni muzicale au cenzurat respectivele produse, acest lucru nu este îndeajuns. Pentru a putea fi din nou difuzate la televizor, ambele videoclipuri trebuie modificate astfel încât să fie în conformitate cu legislația, relatează Mediafax.

Citește mai multe despre AndraVunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Editors - "Sugar" - AUDIO

Cei de la Editors au anunțat că noul single extras de pe albumul "The Weight of Your Love" va fi...

Închide