Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip nou Kings Of Leon - "Temple"

Kings Of Leon a lansat videoclipul noului single "Temple". Piesa este extrasă de pe cel de-al șaselea album de studio al formației, "Mechanical Bull".
Kings Of Leon -

Kings Of Leon - "Temple" (secvență videoclip)

Kings Of Leon continuă promovarea albumului "Mechanical Bull" prin lansarea unui nou videoclip. Melodia promovată se numește "Temple" și a fost bine primită de critici. Simon Harper de la revista Clash a identificat elemente similare sound-ului The Cure, un alt critic, al publicației NME, declarând că acesta este "cea mai bună piesă a trupei din ultimii 5 ani".

"Temple" beneficiază de un videoclip nostalgic, în care trupa este surprinsă alături de cei dragi, pe drum, în turneu, și în studioul de înregistrări.

Kings of Leon a lansat până anul acesta 5 albume: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008) și “Come Around Sundown” (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”. Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal.

Kings Of Leon - "Temple"

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Prodigy, Lily Allen, Kavinsky și Fink cântă la Sziget

Organizatorii Sziget 2014 au anunțat noi nume pe afișul festivalului. Este vorba despre The Prodigy, Lily Allen, La Roux, Kavinsky...

Închide