Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Urmărește noul videoclip "Absolvent", lansat de Diesel la metrou

Diesel a lansat videoclipul piesei "Absolvent" în stația de metrou Piața Unirii 1 din București. Trupa a cântat live piesa pe o scenă amplasată în mijlocul peronului, iar clipul a fost proiectat pe ecranele din stație.
Diesel la filmările noului videoclip

Diesel - "Absolvent"

Evenimentul de lansare a videoclipului "Absolvent" a avut loc în această dimineață, de la ora 8:30. Călătorii au asistat la un concert live, primind drept suvenir câte o insignă de “absolvire” din partea membrilor trupei. Piesa a fost difuzată și în stațiile Universitate și Eroilor, în vreme ce pe ecranele din toate stațiile de metrou bucureștene au fost derulate secvențe din clip.

"‘Absolvent’ este o piesă în care fiecare se regăsește ușor. Ne schimbăm. Cu toții. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rău. E altfel. Pașii sunt aceiași, doar drumul e diferit", povestește Sorin Danescu, solistul trupei.

Diesel a hotărât să lanseze noul videoclip la metrou pentru a încerca o rupere din rutina zilnică.

"De obicei, o stație de metrou dimineața este un mediu în care călătorii își poartă pașii zi de zi către locurile unde-și exercită rutina. Nu și în ziua de 26 februarie, pentru că atunci formatia Diesel, pe care o reprezint, își propune să aducă o mică evadare din acest ritual matinal. Sperăm ca prietenii noștri călători să rezoneze cu mesajul nostru", declara Sorin Danescu înainte de lansare.

Vezi poze de la lansarea noului videoclip Diesel, "Absolvent":

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Diesel a luat nastere în iulie anul trecut la inițiativa lui Sorin Danescu, cel care a înființat în urmă cu 15 ani trupa Vița de Vie. Sorin a atras acum un grup de muzicieni cu experiență, fiindu-i alături Alex Lambrino – bass, Alex Georgescu – chitară și Doru Diaconu - tobe.

Videoclipul "Absolvent" redă în mod creativ, dar fidel, povestea piesei, pentru aceasta fiind nevoie de construcția cât mai fidelă a unor birouri, precum și de foarte mulți actori, aflați la "locul de muncă".

Diesel - "Absolvent" (Videoclip)

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paco de Lucia, chitaristul de muzică flamenco, s-a stins din viață

Paco de Lucia, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică flamenco, a încetat din viață la vârsta...

Închide