Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

VIDEO: Vunk dă o replică celor de la CNA

După ce au aflat că CNA a interzis difuzarea la TV a clipului "Așa, și?", cei de la Vunk vin cu o replică video și cu o declarație oficială.
Vunk

Vunk

Consiliul Național al Audiovizualului a decis ieri să interzică difuzarea pe posturile de televiziune a videoclipurilor "Inevitabil va fi bine" (Andra) și "Aşa, şi!" (Vunk) întrucât conțin plasare de produse fără a fi menţionat acest lucru. Ca replică, trupa Vunk a montat un colaj cu secvențe din videoclipurile artiștilor internaționali, care conțin plasare de produse.

În mesajul postat de formație la descrierea clipului, aceasta spune "CNA ar trebui să găsească o cale legală prin care să ne lase să le difuzăm NEBLURATE videoclipurile care conțin imagini cu produse branduite, să menționăm în deschiderea clipurilor cînd este plasare de produs. Sau o altă soluție reglementată prin lege". Soluția legală despre care vorbesc artiștii există deja. Legea audiovizualului spune că orice plasare de produse trebuie să fie identificată corespunzător, atât la început, cât și la sfârșit. Videoclipurile "Inevitabil va fi bine" și "Aşa, şi!" nu au fost interzise pentru că includ plasare de produse, ci pentru că nu se menționează acest lucru în nici unul dintre clipuri.

Este parte din dezvoltarea industriei să ai plasare de produse in videoclipuri, iar CNA ar trebui să găsească o cale legală prin care să ne lase să le difuzăm NEBLURATE videoclipurile care conțin imagini cu produse branduite, să menționăm în deschiderea clipurilor cînd este plasare de produs. Sau o altă soluție reglementată prin lege. Interzicerea nu e o soluție, nu așa funcționează industria de divertisment în lume și nu așa ajutăm să progresese industria noastră de divertisment. În cazul nostru erau menționări de branduri în context pentru că pur și simplu am filmat pe stradă și brandurile apăreau în stațiile de autobuz sau în vitrinele din centru vechi unde s-a filmat." VUNK - este mesajul postat de formație în descrierea clipului.

CeNe-Au facut... (demonstrație product placement internațional)

Citește mai multe despre Vunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO VIRAL: Cum s-a schimbat Madonna în 31 de ani (1983-2014)

Vezi prin ce transformări a trecut Madonna din 1983 și până în prezent, într-un video de numai 64 de secunde.

Închide