Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

VIDEO: Poliția rusă a interpretat "Get Lucky" la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci

Corul Poliției din Rusia a realizat o interpretare inedită a hitului Daft Punk, "Get Lucky", la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci. Urmărește înregistrearea momentului pe InfoMusic.

Publicat

pe

Corul Poliției din Rusia au interpretat "Get Lucky" (Daft Punk) la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci
Corul Poliției din Rusia au interpretat "Get Lucky" (Daft Punk) la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci

Corul Poliției din Rusia a devenit celebru pentru coverul "Get Lucky" în noiembrie anul trecut, când înregistrarea cu interpretarea inedită a devenit viral. Acesta nu a lipsit de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, ce a avut loc pe 7 februarie. La eveniment au mai cântat celebrul duo t.A.T.u, al cărui hit din 2002 "All The Things She Said" a primit discul de aur. Yulia Volkova și Lena Katina au interpretat "Not Gonna Get Us", single lansat în 2003. Pe cele de la t.A.T.u am avut ocazia să le vedem live la Vocea României, în 2012, unde au cântat "All The Things She Said" și "All About Us".

Single-ul "Get Lucky" feat. Pharrell Williams a fost lansat de Daft Punk în aprilie 2013 și a promovat albumul "Random Access Memories". Melodia a fost compusă de francezi în colaborare cu Williams și Nile Rodgers. Piesa a devenit rapid un hit internațional, iar doar până în septembrie 2013 s-a vândut în peste 7,3 milioane de exemplare în întreaga lume. Melodia le-a adus în 2014 celor de la Daft Punk 2 Premii Grammy, la categoriile Piesa Anului și Cea Mai Bună Prestație A Unui Grup/Pop Duo.

Corul Poliției din Rusia - "Get Lucky" - Live JO Soci 2014

VIDEOCLIP: Corul Poliției din Rusia - "Get Lucky" (Daft Punk)

Comentează

Trending