Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

VIDEO: Pharrell Williams lansează noul albumul "GIRL", pe 3 martie

Pharrell Williams lansează pe 3 martie cel de-al doilea album solo din carieră. Acesta se intitulează "G I R L" și vine după 8 ani de la apariția discului "In My Mind".
Pharrell Williams -

Pharrell Williams - "G I R L" Artwork

Până la apariția oficială, noul album al lui Pharrell Williams poate fi precomandat de pe iTunes. Tracklist-ul nu a fost încă dezvăluit, știm doar că include și piesa "Happy", de pe coloana sonoră a filmului animat "Despicable Me 2". Piesa se bucură și de o nominalizare la Premiile Oscar, la categoria "Best Original Song".

Când mi s-a propus să facem un album, 3 lucruri mi-au trecut prin minte. În primul rând, mă simt onorat pentru propunerea primită de la Columbia Records, pentru că din totdeauna mi-am dorit un album. În al doilea rând, toată lansarea pare festivă și nu suportă amânare, iar asta nu poate decât să mă bucure. Iar, în al treilea rând, am știut instant că se va numi G I R L, declara Pharrell.

În prezent, artistul se află în Londra, unde va cânta la BRIT Awards, ce are loc în această seară, pe 19 februarie. Evenimentul va fi transmis în direct pe YouTube, începând cu ora 22:00.

Pharrell Williams - "G I R L" Artwork

Pharrell Williams - "G I R L" Artwork

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Hitul "Happy" se bucură de un succes răsunător în întreaga lume și se află în clasamentele muzicale din peste 175 de țări. În plus, piesa a dat startul unui nou trend, în care oamenii se înregistrează bucurându-se pe melodie de orașul în care locuiesc. Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care: Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada. De curând a fost lansată și varianta românească - "Sunt fericit în București, România".

Pharrell Williams - "G I R L"

Citește mai multe despre pharrellPharrell Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
London Grammar a lansat un nou videoclip, "Hey Now"

London Grammar a realizat un videoclip pentru una dintre cele mai populare piese ale trupei, "Hey Now". Deși single-ul a...

Închide