Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

VIDEO: Pharrell Williams lansează noul albumul "GIRL", pe 3 martie

Pharrell Williams lansează pe 3 martie cel de-al doilea album solo din carieră. Acesta se intitulează "G I R L" și vine după 8 ani de la apariția discului "In My Mind".

Publicat

pe

Pharrell Williams - "G I R L" Artwork
Pharrell Williams - "G I R L" Artwork

Până la apariția oficială, noul album al lui Pharrell Williams poate fi precomandat de pe iTunes. Tracklist-ul nu a fost încă dezvăluit, știm doar că include și piesa "Happy", de pe coloana sonoră a filmului animat "Despicable Me 2". Piesa se bucură și de o nominalizare la Premiile Oscar, la categoria "Best Original Song".

Când mi s-a propus să facem un album, 3 lucruri mi-au trecut prin minte. În primul rând, mă simt onorat pentru propunerea primită de la Columbia Records, pentru că din totdeauna mi-am dorit un album. În al doilea rând, toată lansarea pare festivă și nu suportă amânare, iar asta nu poate decât să mă bucure. Iar, în al treilea rând, am știut instant că se va numi G I R L, declara Pharrell.

În prezent, artistul se află în Londra, unde va cânta la BRIT Awards, ce are loc în această seară, pe 19 februarie. Evenimentul va fi transmis în direct pe YouTube, începând cu ora 22:00.

Pharrell Williams - "G I R L" Artwork

Pharrell Williams - "G I R L" Artwork

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Hitul "Happy" se bucură de un succes răsunător în întreaga lume și se află în clasamentele muzicale din peste 175 de țări. În plus, piesa a dat startul unui nou trend, în care oamenii se înregistrează bucurându-se pe melodie de orașul în care locuiesc. Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care: Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada. De curând a fost lansată și varianta românească - "Sunt fericit în București, România".

Pharrell Williams - "G I R L"

PUBLICITATE
Comentează

Trending