Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

VIDEO: Orașele din România sunt "Happy"

După ce bucureștenii s-au declarat "Happy", locuitorii mai multor orașe din România au lansat propriile versiuni inspirate de hitul lui Pharrell Williams.
Happy in Romania

Happy in Romania

Așa-zisul microb al fericirii care a cuprins întreaga planetă, cucerește nu doar Bucureștiul, ci și alte orașe din România. Video-ului "Happy - We are from Bucharest" i-a inspirat pe românii din întreaga țară, iar clipurile nu întârzie să apară. S-au mai declarat "happy" cei din Alba Iulia, Cluj, Craiova și Galați, iar pe măsură ce filmulețele vor fi lansate le veți regăsi în acest articol.

Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care: Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada.

Pentru piesa "Happy", Pharrell Williams, împreună cu 2 regizori francezi Clement Durou și Pierre Dupaquier au realizat primul videoclip interactiv de 24 de ore, cu oameni care dansează pe ritmurile melodiei în diferite locații. Pentru ca totul să fie cât mai real, cele 24 de ore de material au fost filmate la lumina orei respective.

Happy in Galați

Happy in Cluj

Happy in Alba Iulia

Happy in Craiova

Citește mai multe despre Pharrell Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus lansează videoclipul "The Hell I’m In" odată cu albumul "Emergence"

Grimus lansează cel de-al treilea album din carieră, "Emergence", odată cu videoclipul noului single "The Hell I’m In". Lansarea va...

Închide