Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

VIDEO: Orașele din România sunt "Happy"

După ce bucureștenii s-au declarat "Happy", locuitorii mai multor orașe din România au lansat propriile versiuni inspirate de hitul lui Pharrell Williams.

Publicat

pe

Happy in Romania
Happy in Romania

Așa-zisul microb al fericirii care a cuprins întreaga planetă, cucerește nu doar Bucureștiul, ci și alte orașe din România. Video-ului "Happy - We are from Bucharest" i-a inspirat pe românii din întreaga țară, iar clipurile nu întârzie să apară. S-au mai declarat "happy" cei din Alba Iulia, Cluj, Craiova și Galați, iar pe măsură ce filmulețele vor fi lansate le veți regăsi în acest articol.

Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care: Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada.

Pentru piesa "Happy", Pharrell Williams, împreună cu 2 regizori francezi Clement Durou și Pierre Dupaquier au realizat primul videoclip interactiv de 24 de ore, cu oameni care dansează pe ritmurile melodiei în diferite locații. Pentru ca totul să fie cât mai real, cele 24 de ore de material au fost filmate la lumina orei respective.

Happy in Galați

Happy in Cluj

Happy in Alba Iulia

Happy in Craiova

Trending