Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

VIDEO: Arctic Monkeys a lansat "Do I Wanna Know?" în varianta acustică

Cei de la Arctic Monkeys au înregistrat o variantă acustică a single-ului "Do I Wanna Know?". Clipul alb negru, a fost filmat în studourile Avatar Studios din New York.
Secvență clip Arctic Monkeys -

Secvență clip Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know?" Acustic

Solistul Alex Turner și bateristul Matt Helders au realizat o variantă acustică a melodiei "Do I Wanna Know?". Aceasta a fost lansată în iunie 2013, ca cel de-al doilea extras de pe albumul "AM". "Do I Wanna Know?" a apărut împreună cu un videoclip, care a reușit să strângă în mai puțin de 1 an aproape 37 de milioane de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

Single-ul a debutat pe locul 11 în topul din Marea Britanie, iar de pe data de 9 noiembrie, a petrecut 19 săptămâni în clasament. La nivel internațional, "Do I Wanna Know?" a mai avut succes în țări precum Australia, Franța, Belgia, Irlanda și Israel. În ianuarie 2014 a ajuns pe locul 1 în topul american Billboard Alternative Songs. De asemenea, a fost primul single al formației care a apărut în clasamentul Billboard Hot 100 (poziția 79).

Recent, cei de la Arctic Monkeys au fost anunțați ca headlineri la Reading and Leeds, unele dintre cele mai importante festivaluri din Marea Britanie. În cadrul unui interviu oferit revistei NME, Matt Helders a mărturisit că trupa se prezintă live mai bine ca oricând.

Suntem mai buni și suntem pregătiți să fim headlineri la festivaluri. Ca formație și ca interpreți, îndrăznesc să spun că simt că am evoluat foarte mult. Nu mai sunt la fel de neliniștit ca înainte. Acum sunt emoționat, dar nu speriat, a precizat Matt Helders.

VIDEO: Arctic Monkeys - "Do I Wanna Know?" (Acustic)

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce a lansat colecția de lenjerie "Yours & Mine", pentru Valentine's Day

Dacă nu v-ați hotărât încă ce cadou să-i luați persoanei iubite de Valentine's Day, Beyonce vine cu o propunere interesantă:...

Închide